Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésre

2024-02-29 16:24
Várunk minden Vasas-drukkert a Siófok Városi Stadionba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, büfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

2024. március 3-án, vasárnap 14 órától a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában a BFC Siófok együttese ellen Siófokon lép pályára csapatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a BFC Siófok elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a létesítménybe való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

– MEGKÖZELÍTÉS

Siófok Városi Stadion: 8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Siófok Budapestről a legegyszerűbben az M7-es autópályán közelíthető meg. A Budapest–Siófok útvonal távolsága (autópályán át) személyautóval körülbelül 110 km, az utazás várható időtartama 1 óra 20 perc.  Autópálya használata nélkül 140 km-es távolságra és 2 órás autóútra kell számítani, tömegközlekedéssel az Illovszky-stadiontól közel 3 órás túrát tervezzünk!

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, PARKOLÁS

A BFC Siófok elleni bajnoki találkozóra szurkolóink a stadion 5-ös és 6-os pénztáránál tudnak belépőket vásárolni 12:30-tól, a lelátóra a Fő utca és Klapka utca sarkán található 6-os kapun keresztül lehet bejutni. A Siófok Városi Stadion parkolójának kapacitása korlátozott, ezért a vendégdrukkerek a stadion környékén található utcákban tudnak parkolni. 

– JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Jegyárak:

Felnőtt: 1500 Ft
Diák, nyugdíjas, diák: 600 Ft

A 70 év feletti és 14 év alatti szurkolóink a megfelelő dokumentum bemutatása mellett ingyen tekinthetik meg a találkozót. A jegypénztárakban kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

 BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

– KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a BFC Siófok elleni bajnoki mérkőzést klubunk hivatalos YouTube csatornája közvetíti. A találkozóról élő szöveges tudóstással jelentkezünk a 24liveblog.com felületén: BFC SIÓFOK – VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a feljebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!