Szurkolói információk a PMFC elleni bajnoki mérkőzésről

2020-11-03 10:00
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. november 4-én, szerdán 18.00-tól a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a PMFC együttese ellen Pécsen lép pályára csapatunk.

- JEGYVÁSÁRLÁS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A kizárólag álló helyekkel rendelkező vendégszektor 1200 fő drukker befogadására alkalmas. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés napján a PMFC Stadionjában 16:00-kor nyitnak a jegypénztárak és a kapuk.

A Vasas-szurkolók a 7-es vendégpénztárban tudnak majd belépőt vásárolni, illetve a Szigeti út felőli 7-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba.

- JEGYVÁSÁRLÁS, JEGYÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

- egységes jegyár: 1.000 Ft
- A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a találkozó megtekintése, ugyanakkor az érintett korosztálynak is kérnie kell a jegypénztárban regisztrációs belépőt, amely díjtalan.

Online jegyelővételre nincs lehetőség!

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

A jegyvásárlással kapcsolatos információk, részletes árlista ITT található.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Pécs városa Budapesttől 240 km távolságra fekszik, személyautóval - az M6-os autópályán keresztül - átlagosan 2 óra 40 perces utazóidőre lehet számítani.

PMFC Stadion: 7633 Pécs, Szigeti út

A PMFC Stadion parkolójának befogadóképessége minimális, a hazai klub szervezői a környező utcákat ajánlják parkolásra.
A városi tömegközlekedés menetrendjéről a Tüke Busz Zrt. honlapján informálódhatnak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Alosztályától kapott határozta értelmében az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:
- 2020. november 04-én 16.00 óra és 20.30 óra közötti időben a Szigeti út, Acsády Ignác utca és Szántó Kovács János utca közötti szakaszát a járműforgalom elől teljes szélességében lezárják a gépjárműforgalom elől.
- Terelőútként a Tiborc utcát, a 6-os számú fkl. utat, az Acsády Ignác utcát, valamint a Szántó Kovács János utcát jelölik ki.

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

A PMFC pályarendszabálya ITT található!

- STADIONBÜFÉ

A PMFC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek.

A büfék frissítő italokkal, szendvicsekkel, jégkrémmel és további gazdag kínálattal várják a szurkolókat.

A helyszínen készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is van mód.

- KÖZVETÍTÉS

Klubunkhoz 2020. november 3-án, kedden reggel érkezett hivatalos értesítés alapján tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a 2020. november 4-én, szerdán 18.00 órakor megrendezésre kerülő PMFC – Vasas FC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzést az M4 Sportcsatornája az előzetes tervekkel ellentétben nem közvetíti.

Klubunk hivatalos YouTube csatornája a Pécs - Vasas bajnoki találkozót a helyszínről élőben fogja közvetíteni, továbbá a korábban megszokott, szöveges tudósítással is jelentkezünk Pécsről.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - az info@vasasfc.hu email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

- MASZKHASZNÁLAT

A kormány az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 247. § (1b) bekezdés c) pontjában kapott felhatalmazás alapján a maszkviseléssel kapcsolatban szigorításokat rendelt el.  Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szabadtéren megtartott sportrendezvények helyszínén az orrot és a szájat folyamatosan elfedő maszkot kell viselniük a résztvevőknek. A szabályozás alól kivételt jelentenek, tehát nem kell maszkot viselniük a hatodik életévüket be nem töltött kiskorúaknak, a sportolóknak, az edzőknek, a mérkőzésvezetőnek, a versenybírónak és a segítőinek, továbbá a felszólalók maszk nélkül mondhatják el felszólalásaikat.

A kormányrendelet szerint azt, aki felszólítás ellenére sem visel maszkot, a rendezvény szervezője köteles felszólítani a helyszín elhagyására. Kérjük drukkereinket, hogy a kormányrendeletben megfogalmazott szabályozást - mindannyiunk egészsége védelmében - minden esetben maradéktalanul tartsák be! Köszönjük a megértést és az együttműködést! Hajrá Vasas, mindörökké Angyalföld!