Szurkolói információk a Pécs elleni mérkőzésre

2023-08-14 17:40
Várunk minden Vasas-drukkert szerdán a PMFC Stadionba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. augusztus 16-án, szerdán este 18:30-tól a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a PMFC otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a PMFC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

PMFC Stadion: 7633 Pécs, Szigeti út

A PMFC Stadion az Illovszky-stadiontól - az M6-os autópályán át - két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel dupla menetidőre kell számítani. A helyi tömegközlekedés menetrendjéről szurkolóink a Tüke Busz Zrt. honlapján bővebb információkat olvashatnak.

Gépkocsival érkező drukkereink számára a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A PMFC Stadion jegypénztárai és a vendégszektor kapui két órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, BELÉPTETÉS

A PMFC elleni bajnoki mérkőzésre online elővásárlási lehetőség nincs. A mérkőzés napján - 2023. augusztus 16-án, szerdán a helyszínen - 16:30-kor nyitnak a jegypénztárak. Szurkolóink a 7-es vendégpénztárban tudnak majd belépőt vásárolni és a Szigeti út felőli 7-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba. A vendégszektorban kizárólag állóhelyeket biztosít a pécsi klub.

A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek. A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a mérkőzés megtekintése, az érintett korosztályok a kötelezően kiváltandó, ingyenes regisztrációs belépőket a pénztárakban tudják átvenni.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezmények érvényesítése esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- BÜFÉ

A PMFC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában megrendezésre kerülő PMFC - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. A meccsről szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, mely az alábbi linken lesz elérhető: PMFC - VASAS FC

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2023. augusztus 15-én, kedden 12 óráig a guardtakacs@gmail.com email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!