Szurkolói információk a Nyíregyháza elleni kupamérkőzésre

2022-10-16 18:15
Várunk minden Vasas-szurkolót kedden a Sényő-Carnifex FC Sporttelepre! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2022. október 18-án, kedden délután 13:30-tól a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC ideiglenes otthonába, Sényőre látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Sényő-Carnifex FC Sporttelep: 4533 Sényő, Kossuth út 33.

A Sényő-Carnifex FC Sporttelep az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - közel két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel kétszeres menetidőre kell számítani.

Vendégszurkolóink az József Attila utcai bejárat felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a vendégszektor mögött található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC a jövő keddi kupamérkőzésre elővételben összesen 65 darab vendégjegyet biztosított számunkra, amelyből az elővásárlást követően még maradt, így a mérkőzés napján - 2022. október 18-án, kedden - a helyszínen kinyit a vendégpénztár. A Sényő-Carnifex FC Sporttelep vendégszektora egy órával a találkozó előtt nyit. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol csak készpénzzel lehet fizetni!

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2022. október 17-én, hétfőn 12 óráig az info@vasasfc.hu e-mail címen lehet leadni. Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésünkről élőképes közvetítés lesz, amely a találkozó napján válik elérhetővé.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!