Szurkolói információk a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésre

2024-02-07 13:30
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap az MTE 1904 Sporttelepre! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

2024. február 11-én, vasárnap 14 órakor a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Credobus Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a létesítménybe való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

 MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

MTE Sporttelep: 9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal park 1.

Az MTE Sporttelep az Illovszky Rudolf Stadiontól gépkocsival – az M1-es autópályán át – kétórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel félórával hosszabb menetidőre kell számítani.

Szurkolóink a Ligetsor 68. számnál található parkolóban tudják hagyni az autóikat, majd innen gyalogosan közelíthetik meg a létesítmény vendégszektorát.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Az MTE Sporttelep jegypénztárai és a vendégszektor kapui egy órával a találkozó előtt, tehát 13 órakor nyitnak. A pénztárakban csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, amely a Ligetsor 68. felől közelíthető meg.

 JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Credobus Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzésre online elővásárlási lehetőség nincs. A találkozó napján  február 11-én, vasárnap a helyszínen  13:00-kor nyitnak a jegypénztárak. A belépők egységesen 2000 forintba kerülnek, míg a 8 éven aluliak számára ingyenes a meccs megtekintése. 

 BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni. 

 KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában megrendezésre kerülő Credobus Mosonmagyaróvár Vasas FC bajnoki mérkőzést klubunk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A találkozóról szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, amely az alábbi linken érhető el: CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR  VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!