Szurkolói információk a Mezőörs elleni kupamérkőzésre

2024-02-27 14:55
Várunk minden Vasas-drukkert a Mezőörs KSE Sporttelepre! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, büfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

A 2023/24-es MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében – 2024. február 28-án, szerdán 13 órakor – a Mezőörs KSE otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Mezőörs elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Mezőörs KSE Sporttelep:  9097 Mezőörs, Fő utca 105.

A Mezőörs KSE Sporttelep az Illovszky Rudolf Stadiontól gépkocsival – az M1-es autópályán át – másfél órányi autóútra található, tömegközlekedéssel dupla menetidőre kell számítani.

Szurkolóink részére a sporttelep közelében külön parkolót biztosítanak a házigazdák. Az elkülönített parkolóhoz táblák irányítják majd el szurkolóinkat. 

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásokra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, BELÉPTETÉS

A sporttelep vendégpénztára a mérkőzés előtt két órával, tehát 11 órakor nyit. A pénztárban csak készpénzzel lehet fizetni!

A vendégdrukkerek számára külön helyet jelölnek ki a lelátón. 

– JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Mezőörs KSE elleni találkozóra jegyeket csak a helyszínen lehet megvásárolni, egységesen 2000 forintért. A pénztárban csak készpénzes vásárlásra van lehetőség. 

– BÜFÉ

A vendégszektornál büfé üzemel, ahol csak készpénzzel lehet fizetni.

– KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében megrendezésre kerülő Mezőörs KSE – Vasas FC találkozót klubunk hivatalos YouTube-csatornája  élőben közvetíti. A találkozóról szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, amely az alábbi linken érhető el: MEZŐÖRS KSE – VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!