Szurkolói információk a Mezőkövesd elleni mérkőzésre

2023-04-13 17:07
Várunk minden Vasas-szurkolót szombaton a Mezőkövesdi Városi Stadionba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. április 15-én, szombaton délután 17 órától az OTP Bank Liga 27. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Mezőkövesd Zsóry FC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Mezőkövesd Városi Stadion: 3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 9.

A Mezőkövesdi Városi Stadion az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - közel másfél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Gépkocsival érkező drukkereink a stadion mellett található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Mezőkövesdi Városi Stadion jegypénztárai négy, míg a vendégszektor kapui egy órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban készpénzes, bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetés egyaránt lehetséges!

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, amely 800 fő befogadására alkalmas és a Széchenyi út felől közelíthető meg.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Mezőkövesd Zsóry FC elleni meccsre a jegyek ára online elővételben egységesen 1100 forintba kerül, míg a mérkőzés napján - 2023. április 15-én, szombaton - online és a helyszínen is 1600 forintért van lehetőség belépőt vásárolni. A jegyvásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges.

4 éven aluli gyermekek számára ingyenes a mérkőzés látogatása, de regisztrációs jegyet a pénztárakban számukra is kötelező lesz váltani.

A beléptetés során a jegyeket ellenőrzik, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést érvényes belépő birtokában is.

- STADIONBÜFÉ

A Mezőkövesd Zsóry FC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 27. fordulójában megrendezésre kerülő Mezőkövesd Zsóry FC - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetíti.