Szurkolói információk a Kozármisleny elleni mérkőzésre

2023-10-03 17:00
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap a Kozármislenyi Stadionba! Jegyvásárlás, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. október 8-án, vasárnap délután 15 órától a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a HR-Rent Kozármisleny elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kozármislenyi Stadion: 7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 57.

A Kozármislenyi Stadion az Illovszky-stadiontól - az M6-os autópályán át - két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel dupla menetidőre kell számítani.

A Kozármislenyi Stadion parkolójának kapacitása korlátozott, ezért a vendégdrukkerek a stadion környékén található utcákban tudnak parkolni. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Kozármislenyi Stadion jegypénztárai és a vendégszektor kapui egy órával a találkozó előtt, tehát 14 órakor nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, amely 160 fő befogadására alkalmas és az Alkotmány tér felől közelíthető meg.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A HR-Rent Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzésre online elővásárlási lehetőség nincs. A mérkőzés napján - 2023. október 8-án, vasárnap a helyszínen - 14:00-kor nyitnak a jegypénztárak. A felnőtt jegyek 1200, míg a diák belépők 900 forintba kerülnek. A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek, valamint a hölgyek számára ingyenes a mérkőzés megtekintése.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezmények érvényesítése esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- BÜFÉ

A HR-Rent Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában megrendezésre kerülő HR-Rent Kozármisleny - Vasas FC bajnoki találkozót klubunk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A mérkőzésről szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, amely az alábbi linken érhető el: HR-RENT KOZÁRMISLENY - VASAS FC

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2023. október 7-én, szombaton 20 óráig a guardtax@gmail.com email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!