Szurkolói információk a Kisvárda elleni mérkőzésre

2023-05-16 11:21
Várunk minden Vasas-drukkert pénteken a Kisvárdai Várkerti Stadionba! Jegyvásárlás, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. május 19-én, pénteken este 20:30-tól az OTP Bank Liga 32. fordulójában a Kisvárda Master Good otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Kisvárda elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kisvárdai Várkerti Stadion: 4600 Kisvárda, Várkert

A Kisvárdai Várkerti Stadion az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - két és fél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel két órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Gépkocsival érkező drukkereink a stadion mellett található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Kisvárdai Várkerti Stadion jegypénztárai és a vendégszektor kapui egyaránt másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehet fizetni, SZÉP-kártya használatára nincs mód! A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami az Andy Vajna út felől közelíthető meg.

A Kisvárda Master Good vendégszektora 264 fő befogadására alkalmas.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Kisvárda Master Good elleni találkozóra - az alábbi linkre kattintva - már zajlik az online jegyértékesítés a Jegymester Kft. felületén. A belépők ára elővételben egységesen 3000 forintba kerülnek, míg a mérkőzés napján - 2023. május 19-én, pénteken - a Jegymester felületén és a helyszínen is ugyanennyiért lehet belépőt vásárolni. A diák és nyugdíjas jegyek 2500 forintos áron kaphatók.

Meccsnapon a Kisvárdai Várkerti Stadion jegypénztárai és a szektorok kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A jegyvásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges.

3 éven aluli gyermekek számára ingyenes a mérkőzés látogatása.

A beléptetés során mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést érvényes belépő birtokában is.

- STADIONBÜFÉ

A Kisvárda Master Good elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés is egyaránt lehetséges, SZÉP-kártya használatára nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 32. fordulójában megrendezésre kerülő Kisvárda Master Good - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.