Szurkolói információk a Kecskemét elleni mérkőzésre

2023-03-07 16:47
Várunk minden Vasas-szurkolót vasárnap! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. március 12-én, vasárnap délután 14:05-től az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Kecskeméti TE otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Kecskemét elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kecskeméti Széktói Stadion: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 1/A

Gépkocsival érkező szurkolóink az Illovszky-stadiontól - az M5 autópályán keresztül - közel másfél órás menetidőre számítsanak. A Budapest-Kecskemét útvonalon tömegközlekedéssel egy órával tovább tart az utazás. Kecskemét területén belüli buszforgalom:

- Noszlopy Gáspár Park (vasútállomás és buszpályaudvar mellett) - 1, 15 (Uszoda megálló), 22 (strand megálló)

- Széchenyi tér (belváros, Arany Homok Hotel) - 11, 17 (Uszoda megálló)

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Kecskeméti Széktói Stadion jegypénztárai és a vendégszektor kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mellette parkoló is található. A Kecskeméti TE vendégszektora 520 fő befogadására alkalmas.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Kecskeméti TE elleni bajnoki mérkőzésre a normál belépők ára online elővételben 2000, míg a 18 év alattiak, illetve 65 év felettiek számára 1000 forintba kerülnek. Az online vásárolt jegyeket mobiltelefonon keresztül is be lehet mutatni a belépéskor. A találkozó napján - 2023. március 12-én, vasárnap - a helyszínen szintén a fenti áron lehet belépőt vásárolni.

A 6 éven aluli gyermekeknek ingyenes a mérkőzés látogatása, de regisztrációs jegyet a pénztárakban számukra is kötelező lesz kiváltani. A beléptetés során Kecskeméten a kedvezményes jegyeket ellenőrzik, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló fényképes okmányt, melynek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést érvényes belépő birtokában is.

- STADIONBÜFÉ

A Kecskeméti TE elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás és SZÉP-kártyás lehetőségre nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 23. fordulójában megrendezésre kerülő Kecskeméti TE - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Kérjük drukkereinket, hogy a szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak! Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!