Szurkolói információk a Kazincbarcika elleni mérkőzésre

2024-02-22 12:30
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap a Kolorcity Arénába! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

A 2023/24-es Merkantil Bank Liga 22. fordulójában – 2024. február 25-én, vasárnap délután 17 órakor – a Kolorcity Kazincbarcika SC otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a KBSC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kolorcity Aréna: 3700 Kazincbarcika, Akácfa út 2.

A Kolorcity Aréna az Illovszky Rudolf Stadiontól gépkocsival – az M3-as autópályán át – valamivel több mint kétórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel másfél órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Szurkolóink az Akácfa utca felől közelíthetik meg a stadiont és a létesítmény parkolójában hagyhatják az autóikat. 

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásokra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, BELÉPTETÉS

Az Kolorcity Aréna jegypénztárai és a vendégszektor kapui egy órával a találkozó előtt, tehát 16 órakor nyitnak. A pénztárakban készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni!

A vendégdrukkerek számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami az Akácfa utca felől közelíthető meg. A Kolorcity Aréna vendégszektora (D1, D2) 200 fő befogadására alkalmas fedetlen lelátóval rendelkezik, önálló mosdó, büfé rendelkezésre áll.

– JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Kolorcity Kazincbarcika elleni meccsre a jegyek értékesítése már múlt csütörtökön elkezdődött a Mezey István Művészeti Központban, ahol szurkolóink péntekig 10:00 és 17:30 közöt tudnak személyesen is belépőt váltani. 

A jegyek online elővételben is megvásárolhatók, a mérkőzés napján 14 óráig. A felnőtt belépők 1700, míg a diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott jegyek 1300 forintba kerülnek. 

A találkozó napján – 2024. február 25-én vasárnap – a helyszínen is lesz lehetőség belépőt vásárolni. Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is bemutathatók.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

– BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel, ahol készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehet fizetni.

– KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában megrendezésre kerülő Kolorcity Kazincbarcika SC – Vasas FC bajnoki mérkőzést klubunk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A találkozóról szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, amely az alábbi linken érhető el: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!