Szurkolói információk a Honvéd elleni mérkőzésre

2023-11-02 16:10
Várunk minden Vasas-drukkert hétfőn az Illovszky-stadionba! Jegyvásárlás, bérletértékesítés, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

A 2023/24-es Merkantil Bank Liga 14. fordulójában – 2023. november 6-án, hétfőn este 20 órakor – a Budapest Honvéd csapatát fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Budapest Honvéd elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

 MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, amelynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező hazai szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

A BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság a vendégszurkolók számára biztosítja a Csizma utcai és a Frangepán utcai lezárt részen a szervezett parkolást és a gépkocsik felügyeletét.

Tájékoztatjuk gyalogosan és gépjárművel érkező hazai szurkolóinkat, hogy a mérkőzés kezdete előtt két órával a rendőrség lezárja a Fáy utca és a Frangepán utca Béke út és Hajdú utca közötti szakasza mellett a Csizma utcát is. A rendőrség a lezárások időpontjára vonatkozóan a változtatás jogát fenntartja. Az útlezárások miatt javasoljuk, hogy szurkolóink az Illovszky-stadiont a Váci út irányából közelítsék meg!

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Amennyiben online elővételben nem kelnek el a hazai belépők, úgy meccsnapon az Illovszky Rudolf Stadion hazai jegypénztárai és a hazai szektorok kapui 19 órakor nyitnak. Pénztárainkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehet fizetni.

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a B1-es szektor biztonsági okok miatt részben le lesz zárva.

 JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Hazai szurkolók jegyértékesítése:

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy 2022. június 1-től megszűnt az MLSZ addig működő központi jegyértékesítési rendszere. A 2022/23-as szezontól a szolgáltató a Jegymester Kft., amely online jegyvásárlás esetén kezelési költséget számít fel. A Jegymester Kft. felületén már zajlik az online jegyértékesítés. Drukkereink online vásárlás esetén a https://jegymester.hu/event-host/3018/vasas-fc oldalon válthatják meg jegyeiket. 

Mivel a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú esemény lesz, ezért a sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzéseken a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani! A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell kötelezően megadni. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a jegyvásárláshoz NEM SZÜKSÉGES szurkolói kártya! Kérjük, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott belépőket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A meccsekre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyen szereplő adatokat alátámasztó arcképes hatósági igazolvány bemutatása!)

Klubunk a 2023/24-es bajnoki évadban és kupasorozatban az Illovszky-stadion C-szektorába minden esetben ingyenes belépést biztosít a 14-18 év közötti fiatal szurkolóknak. A kedvezmény helyszíni jegyvásárlás során és fényképes igazolvány bemutatásával érvényesíthető, online jegyvásárlásra nincs lehetőség. Azon 14-18 év közötti drukkereink, akik a tavalyi szezonban bérlettel rendelkeztek, idén – tavalyi bérletük bemutatásával, kizárólag helyszíni vásárlással – ingyenesen válthatják meg a 2023/24-es szezonra szóló bérleteiket a C-szektorba. 14 éven aluli szurkolóink a korábbi hagyományoknak megfelelően szintén díjmentesen látogathatják a Vasas FC hazai mérkőzéseit, az ő belépőik megváltásához azonban – személyesen és online egyaránt  továbbra is szükséges a felnőtt/nyugdíjas kíséret és a felnőtt/nyugdíjas jegy- vagy bérletvásárlás.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy október 1-től az online vásárolt, nulla forintos belépők után (14 év alatti gyermek jegy) a Jegymester Kft. e-díjat számít fel, melynek költsége 199Ft/jegy. Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Az online skybox-jegyvásárlásra a mérkőzéseket megelőző két napig a Jegymester felületén van lehetőség, azt követően a páholyokba email-en, az info@vasasfc.hu címen lehet jegyet igényelni.

További bérletekkel kapcsolatos részletek ITT.

Bérletértékesítés:

Újítás a tavalyi szezonhoz képest, hogy az idei évben – a jegyekhez hasonlóan – már online is meg lehet vásárolni a bérleteket. A létesítménybe való belépéskor a kártya formátumú bérlet és a telefonra letölthető elektronikus bérlet egyaránt használható. A 2022/23-as bérlettel rendelkező szurkolóknak – az online felületen történt regisztrációt követően – a tavalyi vonalkód segítségével lehetőségük lesz online kiváltani ez előző évben megváltott helyüket.

Az előzetes bérletértékesítés véget ért, azonban szurkolóink minden hazai mérkőzés előtt az A2-es pénztárban megválthatják belépőiket!

Vendégszurkolók jegyértékesítése:

Tájékoztatjuk a Budapest Honvéd drukkereit, hogy a számukra elővételben biztosított összes belépő elkelt, így a mérkőzés napján a vendégpénztár nem nyit ki. 

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy a Vasas FC – Budapest Honvéd bajnoki mérkőzésre kizárólag az Illovszky-stadion vendégszektorába vásárolhatják meg jegyeiket!

Tájékoztatjuk a vendégszurkolókat, hogy amennyiben a hazai nézők számára fenntartott szektorok beléptetési pontjaihoz a vendégcsapattal azonos ruházatot (mez, sál, sapka, stb.) viselve érkeznek, úgy a biztonsági szolgálat a mérkőzésre történő belépést minden esetben megtagadja. Amennyiben a hazai szektorokba belépve kerülnek elő a vendégcsapattal azonos ruházatok vagy szurkolói eszközök, akkor a biztonsági szolgálat munkatársai az érintett drukkereket kivezetik a rendezvényről. Fenti esetekben a megváltott jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Fontos információ továbbá, hogy a vendégszektorba történő beléptetés során a megbízott biztonsági szolgálat pirotechnikát kereső kutyákat alkalmaz.

Megkérjük vendégszurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

 EXKLUZÍV PÁHOLYOK, BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYTÉR, KEZDŐRÚGÁS

Exkluzív páholyok és kiemelt catering szolgáltatás:

Az Illovszky Rudolf Stadion legfelső, exkluzív Sky szintjén kerültek kialakításra azok a Páholyok, melyekből kivételes élményt nyújt egy-egy Vasas-mérkőzés megtekintése.

A magas komforttal, elegáns berendezéssel és üvegfalakkal felszerelt Lounge kiemelt elhelyezést biztosít, a fedett – ugyanakkor szabadtéri nézőtérrel ellátott páholyoknak, illetve a tökéletes panorámának köszönhetően vendégeink páratlan színvonalon, testközelből érezhetik a mérkőzések atmoszféráját.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EXKLUZÍV PÁHOLYOKRÓL

Különleges kilátás a pályára - bérelhető rendezvénytér családi-, baráti- vagy üzleti programokra:

Az Illovszky Rudolf Stadion a futballmérkőzések idején olyan baráti-, családi- vagy éppen üzleti találkozók színterévé válhat, ahol a találkozó lefújása után minden résztvevő vendég örök élménnyel térhet haza.

Amellett, hogy hétről hétre kilátogatnak szurkolóink az Merkantil Bank Liga küzdelmeire és a mérkőzéseken szenvedélyüknek hódolnak, a szektorok és a lelátók mellett klubunk további lehetőségeket biztosít a felejthetetlen pillanatokhoz.

Ünnepeljünk ikonikus angyalföldi helyszínen, igazi Vasas-miliőben, a piros-kék életérzéssel megtöltött Illovszky-szentélyben! Legyen családi alkalom, születés- vagy névnap, évforduló, lánykérés vagy éppen legénybúcsú, baráti összejövetel vagy üzleti találkozó, vendégeink exkluzív környezetben hódolhatnak a futball iránti szenvedélyüknek és építhetik üzleti kapcsolataikat, miközben a stadion gyepén a Vasas felnőtt csapata játszik.

A stadion első emeletén, a Farkas-szektor A1 lelátóján található – óriási üvegfalakkal ellátott – különterem ideális rendezvénytér kisebb baráti társaságok, családi összejövetelek vagy üzleti programok számára.

A RENDEZVÉNYTÉR BÉRLÉSÉNEK TOVÁBBI RÉSZLETEI 

Légy Te az egyik főszereplő - kezdőrúgás az Illovszky Rudolf Stadionban!

A korábbi évek hagyományát követve idén is folytatódik a kezdőrúgás elvégzésének lehetősége, mely szurkolóink körében nagy népszerűségnek örvend.

Vendégeink különböző kategóriákban vásárolhatják meg a csomagajánlatokat, de nem csupán saját részükre, hanem szeretteiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek is beszerezhetik az örök élményt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK A KEZDŐRÚGÁSOKRÓL

Köszöntés hangosbemondással

Köszöntsd fel szeretteidet az Illovszky Rudolf Stadionban! A 2023/24-es bajnoki évadban is megvásárolható az a szolgáltatás, melynek keretében a Vasas FC hazai mérkőzésein klubunk hangosbemondóján és stadionunk eredményjelzőjén kivetítve köszöntheted az ünnepeltet. Az Illovszky-stadion és csapatunk vastapsa garantált, így az élmény valóban örök emlék marad mindenki számára. A csomag tartalmazza a klubhoz előzetesen eljuttatott és bemondásra szánt üzenet felolvasását, továbbá az ünnepelt számára megjelenítendő grafikai anyag eredményjelzőre való kivetítését a Vasas FC előre kiválasztott hazai mérkőzésén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HANGOSBEMONDÁSRÓL


 GYERMEKMEGŐRZŐ

Angyalföldön a "Család az első", így klubunk a gyermekekkel érkező vendégek kényelmére is kiemelt figyelmet fordít: az A2-es szektor első emeletén található gyermekmegőrzőben kollégáink térítésmentesen, színvonalas környezetben felügyelnek a legfiatalabb szurkolókra.

– STADIONBÜFÉ

A Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen a stadionbüfék üzemelnek. A büfé gazdag kínálattal várja a szurkolókat, készpénzes és kártyás fizetés egyaránt lehetséges.

 SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Szurkolóinkat arra kérjük, hogy drapériáikkal kapcsolatban – amennyiben még nem rendelkeznek az idei évre szóló engedéllyel – 2023.november 3-án, pénteken 12 óráig az info@vasasfc.hu e-mail címre küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók fotóit, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyezni tudják azokat!

 KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC – Budapest Honvéd bajnoki találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. A találkozót az élő közvetítés után felvételről a Médiaklikk felületén lehet visszanézni.

A mérkőzésről szöveges tudósítást is olvashatnak a 24liveblog.com felületén, amely az alábbi linken érhető el: VASAS FC – BUDAPEST HONVÉD