Szurkolói információk a Honvéd elleni mérkőzésre

2022-11-07 13:15
Várunk minden Vasas-szurkolót csütörtökön! Jegyvásárlás, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2022. november 10-én, csütörtökön este 19 órától az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Budapest Honvéd otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Budapest Honvéd elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Bozsik Aréna: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3.

Gépkocsival érkező drukkereink számára az Iparos utcát ajánljuk parkolásra.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Bozsik Aréna jegypénztárai három, míg a vendégszektor kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A vendégpénztárban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

A Budapest Honvéd vendégszektora 750 fő befogadására alkalmas, mely az Iparos utca felől közelíthető meg.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Budapest Honvéd elleni meccsre a felnőtt jegyek ára online elővételben 2100, míg a diák és nyugdíjas belépők 1650 forintba kerülnek. Amennyiben elővételben elfogynak a vendégszektor belépői, úgy Kispesten nem nyit ki a vendégpénztár. Abban az esetben, ha elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, úgy a mérkőzés napján - 2022. november 10-én, csütörtökön - a helyszínen is lehet belépőt vásárolni, ebben az esetben a felnőtt jegyek 2450, a diák és nyugdíjas belépők 1850 forintos áron kaphatók.

A jegyvásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges.

6 éven aluli gyermekek számára ingyenes a mérkőzés látogatása, de regisztrációs jegyet a pénztárakban számukra is kötelező lesz váltani.

A beléptetés során mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést érvényes belépő birtokában is.

- STADIONBÜFÉ

A Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 15. fordulójában megrendezésre kerülő Budapest Honvéd – Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetíti.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2022. november 5-én, szerdán 17 óráig a torok.krisztian@valton.hu email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!