Szurkolói információk a DVSC elleni mérkőzésre

2023-03-29 12:00
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap a Debreceni Nagyerdei Stadionba! Jegyvásárlás, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

A 2022-23-as OTP Bank Liga 25. fordulójában - 2023. április 2-án, vasárnap 19 órától - a DVSC otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a hétvégi mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Debreceni Nagyerdei Stadion: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

A Debreceni Nagyerdei Stadion az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - közel két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Gépkocsival érkező drukkereink a stadion előtti rendezvénytéren hagyhatják autóikat.

Megközelítés helyi tömegközlekedéssel:

- 1-es villamossal – Aquaticum megálló
- 10-es, 12-es, 13-as, 22-es és 24-es autóbuszokkal – Klinikák megálló
- 16-os autóbusszal – Szociális otthon megálló
- 23-as autóbusszal – Sportuszoda megálló

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Debreceni Nagyerdei Stadion vendégpénztárai két, míg a kapuk egy órával  a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés napján csak egy vendégpénztár áll majd szurkolóink rendelkezésére.

A vendégszurkolók számára külön szektor (D4) van kijelölve a létesítményben, ami a Nagyerdei körút felől közelíthető meg.

A Debreceni Nagyerdei Stadion vendégszektora 1500 fő befogadására alkalmas.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A belépőket a DVSC hivatalos honlapján - egy egyszerű regisztrációt követően - online már meg lehet vásárolni. 6 éves kor alatt díjmentesen lehet megtekinteni a mérkőzést. 6-14 éves kor között gyermekjegyet lehet vásárolni, ami egységesen minden szektorba (kivéve VIP) 1000 forintba kerül.

A DVSC elleni bajnoki mérkőzésre a felnőtt jegyek online elővételben 1500 forintba kerülnek. A találkozó napján - 2023. április 2-án, vasárnap - a helyszínen is lehet belépőt vásárolni, ebben az esetben 2500 forintos áron kaphatók. 

A mozgáskorlátozott szurkolóink ingyenesen tekinthetik meg a DVSC elleni találkozóit. Egy fő kísérőjük 1000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.

A beléptetés során Debrecenben a kedvezményes jegyeket és az arra jogosító dokumentumokat ellenőrzik, ennek hiányában a biztonsági személyzet az érvényes belépő birtokában is megtagadhatja a belépést.

- STADIONBÜFÉ

A DVSC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol bankkártyás és a készpénzes fizetési mód egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 25. fordulójában megrendezésre kerülő DVSC - Vasas FC találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

A mérkőzésre bevinni kívánt drapériák engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2023. március 31-én, pénteken 12 óráig a nagy.tibor@dvsc.hu email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!