Szurkolói információk a Dunaharaszti elleni kupamérkőzésre

2023-09-13 15:49
Várunk minden Vasas-szurkolót szombaton a Dunaharaszti MTK Sporttelepre! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, büfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. szeptember 16-án, szombaton délután 15 órától a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Dunharaszti MTK otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Dunaharaszti elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Dunaharaszti MTK Sporttelep: 2330 Dunaharaszti, Mindszenty József u. 16.

A Dunaharaszti MTK Sporttelep az Illovszky-stadiontól - a Soroksári úton át - közel ötven percnyi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel fél órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Gépkocsival érkező drukkereink az Arany János utcában, valamint a környező utcákban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Dunaharaszti MTK Sporttelep jegypénztárai és a vendégszektor kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, BELÉPTETÉS

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a Dunaharaszti MTK elleni kupamérkőzésre online elővásárlási lehetőség nincs. A mérkőzés napján - 2023. szeptember 16-án, szombaton - a helyszínen 13:30-kor nyitnak a jegypénztárak. A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek.

Vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami az Arany János utca felől közelíthető meg és 200 fő befogadására alkalmas.

- BÜFÉ

A Dunaharaszti MTK elleni kupamérkőzésen büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában megrendezésre kerülő Dunaharaszti MTK - Vasas FC bajnoki találkozót klubunk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A mérkőzésről szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, mely az alábbi linken érhető el: DUNAHARASZTI MTK - VASAS FC

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!