Szurkolói információk a Budafok elleni mérkőzésre

2023-12-06 10:20
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap a BMTE Stadionban! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

2023. december 10-én, vasárnap 13 órától a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a Budafoki MTE otthonában lépünk pályára.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

BMTE Stadion: 1222 Budapest, Promontor utca 89.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. Gépkocsival érkező szurolóink a stadion környékén lévő utcákban hagyhatják autóikat. Szurkolóink a Tóth József utca - Gádor utca, valamint az M0 - Nagytétényi út - Tóth József utca - Gádor utca útvonalon közelíthetik meg a találkozó helyszínét.

A tömegközlekedéssel érkezőknek az 58-as és a 158-as autóbuszokról a Lőcsei utcai megállónál érdemes leszállni. Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mintegy 20 perces sétára található.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Továbbá kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A BMTE Stadion vendégpénztárai és kapui egyaránt két órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. A vendégszurkolók számára külön szektort jelöltek ki a létesítményben, ami a Zuzmó utca felől közelíthető meg.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Budafoki MTE a vasárnapi mérkőzésre összesen 267 darab vendégjegyet biztosít számunkra. A vendégszektorba szóló belépők 1500 forintba kerülnek, 6 év alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

- STADIONBÜFÉ

A Budafoki MTE elleni mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában megrendezésre kerülő Budafoki MTE – Vasas FC találkozót hivatalos YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük. A mérkőzésről élő, szöveges tudósítás is olvasható: BUDAFOKI MTE – VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!