Szurkolói információk a Balassagyarmat elleni kupamérkőzésre

2022-09-14 17:57
Várunk minden Vasas-szurkolót szombaton a Kövi Pál Sportközpontba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2022. szeptember 17-én, szombaton délután 15 órától a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Balassagyarmati VSE otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a BVSE elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kövi Pál Sportközpont: 2660 Balassagyarmat, Ipolypart utca 12/A

A Kövi Pál Sportközpont az Illovszky-stadiontól - az M2-es autópályán és a 22-es számú főúton át - közel másfél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel fél órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Vendégszurkolóink az Ipolypart utcai bejárat felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a sportközpont előtt található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a Balassagyarmati VSE elleni találkozóra online elővásárlási lehetőség nincs!

A Balassagyarmati VSE elleni kupameccsre a jegyvásárlás a mérkőzést megelőző napokon személyesen lehetséges a létesítmény irodájában, illetve a Spíler Sport Pubban - hétköznapokon 8.00-22.00-ig -, míg a találkozó napján - 2022. szeptember 17-én, szombaton - a pénztárakban is meg lehet váltani a belépőket. A jegyek ára egységesen 1000 forintba kerül. 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés látogatása.

A Kövi Pál Sportközpont vendégpénztára és a vendégszektor is másfél órával a találkozó előtt nyit. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

A Balassagyarmati VSE vendégszektora 1000 fő befogadására alkalmas.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges!

- KÖZVETITÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Balassagyarmati VSE elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésünket a Nógrádifutball hivatalos YouTube csatornáján élőképpel fogja közvetíteni, amely a találkozó napján lesz elérhető.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!