Szurkolói buszt indítunk a Nyíregyháza elleni rangadóra

2024-04-10 12:04
A Merkantil Bank Liga idei kiírásának egyik legfontosabb mérkőzése vár ránk április 20-án szombaton 12.30-tól, amelyen a szokásosnál is nagyobb szükségünk lesz drukkereink buzdítására. Ennek érdekében klubunk szervezett buszos utazás keretében segít Balmazújvárosba jutni a Vasas-szimpatizánsoknak, várjuk a jelentkezéseket.

Az utazáshoz előzetes regisztráció szükséges, amelyet a jelencsikalexa@vasasfc.hu e-mail címen várunk, az alábbi adatok megadásával:

  • név
  • születési dátum
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • lakcím

A regisztráció (utazás) díja 5.000 forint, amelyet átutalással, vagy készpénzzel is lehet rendezni. Az utazással kapcsolatos részletes információkat minden jelentkezőnek a regisztrációt követően küldjük el.

Jelentkezési határidő: április 17., szerda 14 óra

Fontos információ továbbá, hogy a hétfői, HR-Rent Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést megelőzően az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárában lehetőség lesz a Nyíregyháza Spartacus FC elleni jegyek megvásárlására, valamint a szurkolói busz regisztrációs díjának befizetésére is.

A pénztár 17:00-től 20:30-ig lesz nyitva, a teljes árú jegyek ára 1.000 forint, a hölgyek és a diákok 500 forintért vásárolhatnak belépőt, fizetni csak készpénzzel lehet majd.

14 év alatti, valamint nyugdíjas drukkereink számára a mérkőzés megtekintése ingyenes, ők azonban csak a helyszínen, a Balmazújvárosi Városi Stadion vendégpénztáránál tudják kiváltani tiszteletjegyeiket, igazolványuk felmutatásával. A hazai csapat kellő mennyiségű belépőt biztosít szurkolóinknak.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a szurkolói busz indulásának egyik feltétele, hogy a jelentkezők száma minimálisan érje el a 30 főt. Amennyiben ez nem történik meg, a regisztrációs díj természetesen visszafizetésre kerül.