Szurkoljunk Vasas-maszkban!

2020-10-31 10:17
Klubunk szurkolói maszkja vasárnaptól megvásárolható az Illovszky-stadion A2-es jegypénztárában.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a kormány az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 247. § (1b) bekezdés c) pontjában kapott felhatalmazás alapján a maszkviseléssel kapcsolatban szigorításokat rendelt el.

A fentieknek megfelelően ismételten tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szabadtéren megtartott sportrendezvények helyszínén, tehát vasárnap, a Kaposvár elleni Merkantil Bank Liga bajnoki összecsapáson is az orrot és a szájat folyamatosan elfedő maszkot kell viselniük a résztvevőknek. A szabályozás alól kivételt jelentenek, tehát nem kell maszkot viselniük a hatodik életévüket be nem töltött kiskorúaknak, a sportolóknak, az edzőknek, a mérkőzésvezetőnek, a versenybírónak és a segítőinek, továbbá a felszólalók maszk nélkül mondhatják el felszólalásaikat.

A tavaszi, koronavírus-járvány okozta karanténidőszakban a Vasas FC 2000 db ingyenes Vasas-maszkot juttatott el szurkolóihoz. Drukkereink igénye azóta is folyamatos, a maszkviselésre vonatkozó rendelkezések pedig tovább szigorodtak, így klubunk új designnal, piros-kék színben, Vasas-címerrel és "Vasas Futball Club" felirattal újra indította a Vasas-maszkok gyártását. A termék nem minősül orvosi eszköznek, azonban a mosható, Vasas-designnal ellátott maszk könnyedén és ideálisan az archoz igazítható.

A Vasas-maszkok ára (egyesével csomagolva): 1990 Ft.

A maszkok a hazai mérkőzések ideje alatt az Illovszky Rudolf Stadion A2-es jegypénztárában vásárolhatóak meg.

A kormányrendelet szerint azt, aki felszólítás ellenére sem visel maszkot, a rendezvény szervezője köteles felszólítani a helyszín elhagyására. Kérjük drukkereinket, hogy a kormányrendeletben megfogalmazott szabályozást - mindannyiunk egészsége védelmében - minden esetben maradéktalanul tartsák be! Köszönjük a megértést és az együttműködést! Hajrá Vasas, mindörökké Angyalföld!