Szivacski Donát: Igazi rangadó vár ránk

2022-04-09 14:35
Játékosunk már nagyon várja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni bajnoki mérkőzést, amely azért is ígérkezik különlegesnek, mert Donát Szegeden született és ott is nevelkedett. Hátvédünk hozzátette: mindezen kívül nagyon nehéz meccsre számít, a csapattársakkal együtt viszont minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megszerezzék az újabb három pontot.

A szerdai, III. Kerületi TVE elleni 3-0-s győzelmet követően ismét újabb bajnoki mérkőzés vár csapatunkra, ezúttal a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában a játéknap előtt 3. helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen lépünk pályára az Illovszky Rudolf Stadionban.

- Nagyon várom már a Szeged elleni meccset. Igazi rangadó vár ránk, amely a bajnokság végkimenetele szempontjából is kiemelten fontos lesz mindkét együttes számára. Ellenfelünk elsősorban stabilan védekezik, rajtunk kívül a második legkevesebb gólt kapták idén, a keretüket sikerre éhes fiatalok alkotják, akik a gólokkal sem maradtak adósok. Nem lesz egyszerű ellenük játszani, éppen ezért maximális koncentráltsággal készülünk erre az összecsapásra is. Hazai környezetben egyértelműen a győzelem megszerzése lesz a célunk.

Szivacski Donát Szegeden született, ott is kezdett futballozni, így sok kellemes emléket őriz ellenfelünkről.

- Lévén, hogy Szegeden nevelkedtem, így rendkívül sokat köszönhetek egykori csapatomnak, az az időszak fontos állomás volt a pályafutásomban. Szeretek ellenük játszani - legyen az hazai vagy idegenbeli mérkőzés - mindig sokan szoktak kijönni a Szeged elleni összecsapásokra. Most is hasonlóra számítok, remélhetőleg sokan kilátogatnak majd a stadionba, mi pedig győzelemmel hálálhatjuk meg szurkolótáborunk elképesztő támogatását.

25 éves védőnk hozzátette: az elmúlt időszakban elért sikerek jó hatással voltak a csapategységre és bízik az újabb győzelemben.

- Érezhető, hogy az öltözőn belül is jó a hangulat, viszont továbbra sem foglalkozunk azzal, hány pontos előnnyel vezetjük a tabellát a Diósgyőr előtt. Csak a következő mérkőzésre koncentrálunk, ezért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük az újabb három pontot a Szeged ellen is.