Szilas Ádám szurkolói emléktorna a Fáy utcában

2023-08-23 16:48
Vasárnap újra benépesül az angyalföldi sportcentrum!

A Vasas Szurkolói Klub, a Vasas Futball Club és a Vasas Kubala Akadémia közös szervezésében 2023. augusztus 27-én, vasárnap 9:30-tól kerül megrendezésre a Szilas Ádám kispályás labdarúgó emléktorna. A 15 éves hagyományra visszatekintő szurkolói esemény a Vasas-család 2008-ban elhunyt drukkertársának, Szilas Ádámnak állít emléket.

A nagy érdeklődéssel várt programon a szurkolói csoportok mellett találkozhatunk majd a Vasas labdarúgó legendáival illetve stábtagjaival, valamint a különböző szakosztályok képviselőivel: a vasárnapi rendezvényen pályára lép majd az Armata, az Angelland VIP, a Tripolis Force, a Vasas Volley, a Vasas Szurkolói Klub, a Vasas öregfiúk csapata, a Vasas Kubala Akadémia és a Vasas birkózó szakosztálya is.

Gyere és töltsd velünk a délelőttöt, szurkolj barátaidnak vagy a korábbi nagy kedvenceknek! Újra találkozhatsz Babócsy Andrással, Mészöly Gézával, Pecha Lászlóval, Gubucz Lászlóval, de ismét láthatod játszani Mónos Tamást, Nahóczky Attilát, Hámori Ferencet, Kiss Tamást, Jean-Claude Mbembat vagy Lázok Jánost is.

A 15 óráig tartó emléktorna helyszíne a Fáy utcai sporttelep műfüves kispályás területe, ahol a rendezvény ideje alatt sörsátor várja majd a kilátogató érdeklődőket.