Sérültek - helyzetjelentés

2020-07-27 17:08
Tájékoztatjuk szurkolóinkat a sérült játékosok jelenlegi állapotáról.

Hinora Kristóf jobb bokájában a külső bokaszalag a Topolya elleni felkészülési mérkőzés közben minimálisan megsérült. Az elmúlt napokat rehabilitációs tréningekkel és kezelésekkel töltötte, panaszai megszűntek, a holnapi naptól részt vesz a csapatedzéseken.

Feczesin Róbert a Somorja elleni találkozót követően enyhe térdfájdalomra panaszkodott, ám tünetei megszűntek, így az azt követő héten teljes értékű edzésmunkát végzett. A Topolya elleni meccs után támadónk panaszai kiújultak, így játékosunk MRI-vizsgálaton vett részt, mely a térdízület minimális gyulladását diagnosztizálta. Robi prevenciós jelleggel kihagyta a múlt heti edzéseket, rehabilitációs munkát végzett és kezeléseken vett részt. Panaszai megszűntek, melynek köszönhetően holnaptól ő is részt vesz a csapatedzéseken.

Birtalan Botond combhajlító izma július elején megsérült, az akkori vizsgálat minimális izomhúzódást igazolt. Fizikoterápiás kezelésen és rehabilitációs tréningeken vett részt az elmúlt két hét folyamán, holnaptól panaszmentesen csatlakozik a csapat edzésmunkájához.

Szilágyi Zoltán szintén július elején, edzésen sérült meg. Combközelítőizom-húzódásának gyógyulása az azóta végzett rehabilitációs munkájának és a kezeléseknek köszönhetően szépen javult, panaszmentes, a Balatonfüred elleni találkozón már a keret tagja volt és a második félidőben pályára is lépett.