Schindler Szabolcs: Kétarcú csapat ellen fogunk játszani

2020-11-21 18:20
A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Dorogra látogat a Vasas, Schindler Szabolcs számára holnapi ellenfelünk nem lesz ismeretlen.

Legutóbbi bajnoki mérkőzésünket két héttel ezelőtt, hazai pályán játszottuk a Soroksár együttese ellen. A válogatott szünetben nem rendeztek fordulót a Merkantil Bank Liga 2020/21-es sorozatában, ám a munka teljes erőbedobással folytatódott.

- Ebben a két hétben nagyon sokat edzettünk, az időszak arra is jó volt, hogy minden területen tovább tudjunk fejlődni. Az utolsó három hétben rendkívül fontos lesz, hogy a csapatok milyen fizikai állapotban tudnak készülni, ezért szándékosan nem játszottunk edzőmérkőzést, nem szerettük volna kockáztatni az egészséges játékosokat, főleg úgy, hogy minden héten sok a hiányzónk. A munkára fektettük a hangsúlyt, ami reméljük, hogy az őszi szezon hátralévő mérkőzésein meg is mutatkozik majd - összegzett Schindler Szabolcs vezetőedző a vasárnapi mérkőzés előtt.

Csapatunk trénere korábban egy éven át a Dorogi FC vezetőedzője volt, 2017 nyarán a Sopronba távozó Németh Szabolcsot váltotta. A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Dorogra látogat a Vasas, így Schindler Szabolcs számára holnapi ellenfelünk nem lesz ismeretlen.

- Nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen tudjuk, hogy a Dorog az elmúlt találkozókon ugyan vereséget szenvedett, de nagyon szorosak voltak ezek a meccsek. Nagyobb gólaránnyal senki nem verte meg őket, 1-1 találat döntött a meccseken, ráadásul edzőváltáson vannak túl, ami mindig új impulzust hoz egy csapathoz. A játékoskeretük NB II-es szinten nem rossz, az MTK-tól tehetséges fiatalok érkeztek hozzájuk, így egy kétarcú csapat ellen fogunk játszani, hiszen a játékoskeretük és az eredményeik nem tükrözik egymást. Nem tudjuk, hogy őket hogyan érintette a koronavírus, azt viszont igen, hogy sajnos minket ismét sújt, így ezúttal is sok hiányzóval utazunk.

A csapat edzésmunkájáról készült fotókat ITT lehet megtekinteni.