Prohászka Zoltán távozik csapatunktól

2017-06-13 14:27
„Aranykezű” masszőrünk hosszú ideje meggyengült egészségügyi állapota miatt kérte szerződésének felbontását.

- Hosszú töprengés után arra a döntésre jutottam, hogy felállok és hagyom a fiatalokat érvényesülni! Ez azt jelenti, hogy kértem a Vasas FC-vel fennálló szerződésem közös megegyezéssel történő felbontását. Sajnálatos egészségügyi problémáim miatt nem szeretném, hogy ne tudjam teljes mértékig ellátni a masszőri feladataimat – jelentette ki szomorúan masszőrünk.

Prohi évek óta kettős gerincsérvvel, a jobb vállában beszakadt porccal és szinte állandó könyök fájdalommal látta el eddig feladatát. A munkáját Prohi négy évig szívvel-lélekkel végezte és a sikereknek ő is részese volt!
Zolinak még arra is volt gondja, hogy tanítványai közül javaslatot tett, ki legyen az utódja. Erről a vezetőség – a játékosokkal és Kubó Ádámmal való egyeztetés után – a közeljövőben hoz döntést. Sok idő nincs, mivel csapatunk június 18-án, vasárnap Bükre utazik edzőtáborba, ahol már szerencsés lenne, ha új masszőrünk bekapcsolódhatna a munkába.

- Úgy gondoltam, akkor vagyok korrekt és tisztességes a játékosokkal, a csapattal és a vezetőséggel szemben, ha ezt a fájó döntést meghozom. Köszönöm a Vasas-családnak ezt a felejthetetlen négy évet! - hangsúlyozta Zoli.

A Vasas FC vezetése megköszöni Prohászka Zoltán szakszerű, lelkiismeretes munkáját és mielőbbi gyógyulást kívánunk Prohinak!