NB III.: A Füzesgyarmati SK következik

2023-09-29 15:36
Második csapatunk vasárnap 11 órakor az NB III-as bajnokság, Dél-Keleti csoportjának 9. fordulójában ismét hazai pályán szerepel, a mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be.

A Füzesgyarmati SK az 1950-es alapítása óta eleinte a járási, majd a megyei első és másodosztályban szerepelt. Ellenfelünk a 2016/2017-es szezonban érte el egyik legnagyobb sikerét, amikor 24 mérkőzésből 22-szer nyert, 2 alkalommal játszott döntetlent és 68 ponttal a Békés megyei I. osztály bajnokaként feljutott az NB III. Keleti csoportjába. A füzesgyarmatiak a 2019/20-as kiírásban érték el eddigi legjobb bajnoki eredményüket, amikor ezüstérmesek lettek a harmadosztályban. Az előző szezonban szintén egy csoportban szerepeltünk a füzesgyarmatiakkal, idegenben és hazai pályán egyaránt 3-0-ra nyertünk ellenük. A szezon végén egy ponttal kevesebbet gyűjtve nálunk, éppen mögöttünk, a 15. helyen végeztek 47 ponttal, 13 győzelemmel, 8 döntetlennel, 7 vereséggel, 52-59-es gólkülönbséggel.

A mostani idényben ellenfelünk jelenleg a 13. helyen áll a tabellán, eddig 6 pontot szerzett, 2 győzelem, 6 vereség a mérlege, a gólkülönbsége 9-23 - náluk több gólt senki sem kapott a mezőnyben. A füzesgyarmatiak két győzelemmel kezdték a bajnokságot, majd egymásután hatszor kikaptak, az előző játéknapon hazai pályán a Körösladányi MSK-val szemben maradtak alul 2-0-ra. Az együttes vezetőedzője Szabados Tamás, aki 2021 nyarán kapta meg ezt a feladatot. A füzesgyarmati keretben nincs Vasas-múlttal rendelkező labdarúgó.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai Sportcentrum: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés hazai szurkolóknak kizárólag a Hajdú utca felőli gyalogos kapun, vendégdrukkereknek a Fáy utcai sétány irányából)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van, de a Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink a Füzesgyarmati SK elleni mérkőzésre kizárólag a Hajdú utcai gyalogos bejárat felől, míg a vendégdrukkerek a Fáy utca irányából tudnak belépni. Gépkocsival érkezők számára a sportcentrum díjfizető parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra. Az utcai parkolás a hétvégén ingyenes.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Füzesgyarmati SK elleni találkozó megtekintése ingyenes, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 170 ülőhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club főépületében büfé üzemel, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A vasárnap 11 órakor kezdődő Füzesgyarmati SK elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: VASAS FC II. – FÜZESGYARMATI SK