Nagy Miklós az M4 Sport vendége volt

2023-03-21 15:50
Sportigazgatónk a Sporthíradónak adott interjújában elmondta, a vezetőség döntésének értelmében Kondás Elemér marad továbbra is a Vasas FC vezetőedzője.

- Végiggondoltuk a dolgokat, mérkőzést követően nem szeretünk komoly döntéseket hozni, hiszen a mérkőzések hatása alatt ez nem lenne a legjobb. Nem is volt ez szándékunk, volt időnk gondolkodni az elmúlt másfél napban, azt a döntést hoztuk, hogy nem váltunk most vezetőedzőt - nyilatkozta az M4 Sport Sporthíradójában Nagy Miklós.

- Hogy mi a jó döntés, azt nagyon nehéz most megmondani, majd az idő választ ad rá. Nyilván, egy adekvát döntés lett volna, ha most váltunk, hiszen válogatott szünet következik, sikertelen a csapat, de nem gondoltuk azt, hogy egyedül Kondás Elemér nyakába kellene varrni a problémákat.

- Valószínű, hogy tízből kilenc esetben más döntés született volna, de mi szerettünk volna megfontolt döntést hozni és nem kapkodni. Nem gondoljuk, hogy egyedül Kondás Elemér a hibás abban, hogy ez a csapat most így szerepel - adott betekintést a döntés hátterébe a sportigazgatónk.

Hallani lehetett arról, hogy a klub már figyelte a lehetséges utódot, felmerült Csizmadia Csaba neve is, Nagy Miklós ezt cáfolta.

- Nem volt benne [a pakliban az edzőváltás].Nem tárgyaltunk Csizmadia Csabával. Ezeket a híreket én is hallom, de nem foglalkozom velük. Már a mérkőzés előtt is hallottam, hogy gyakorlatilag megvan az új vezetőedző, én alapvetően nem akartam tárgyalni senkivel, a meccset megelőzően sem. Nem tudtam volna Kondás Elemérre úgy kommunikálni, ha közben mással tárgyalok, korrektül igyekeztünk eljárni, nem készítettünk elő semmilyen edzőváltást - tette hozzá.

Nagy Miklós elárulta, kedd délelőtt jelentette be a csapatnak, hogy Kondás Elemér marad a vezetőedző.

- Amikor bejelentettem, nem boldog arcokat láttam az öltözőben, de ezek az arcok már előtte sem voltak boldogok. Ha bárki a játékosok közül arra apellált volna, hogy itt most edzőváltás lesz, akkor rossz úton járt, nem hinném, hogy a játékosnak ezzel kellene foglalkoznia, hanem mindig a maximumot kellene teljesítenie.

- Profi játékosokról van szó, úgyhogy ez egy üzenet is volt, nem tehetjük a terhet egyedül Kondás Elemér vállára.