Murka sikeres térdműtéten esett át

2017-09-27 16:00
Kedden megműtötték Murka Benedek bal térdét.

Fiatal csatárunk honlapunknak elmondta: - Szerencsére minden rendben ment, most már kezdem egyre jobban érezni magam. A műtét során pótolták az elszakadt elülső keresztszalagom és a sérült oldalszalagomat is rendbe hozták. Tállay doktor úr szerint nagyon jól sikerült a műtétre való felkészülésem, úgyhogy most már megnyugodtam és várom az előttem álló kemény rehabilitációs időszakot, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére állhassak. Lelkileg nehéz időszakon vagyok túl és még koránt sincs vége, de tudom, hogy erősebben fogok visszatérni. Most már csak előre nézek, minden erőmmel azon leszek, hogy minél hamarabb meggyógyuljak. Nagyon szorítok a fiúknak, hogy sikeresek legyenek a Honvéd elleni szombati találkozón.

Min ismert, 2017. augusztus 18-án, a Debrecen elleni találkozó 62. percében az ellenfél 16-os vonalánál egy Loki-játékos lába elérte Beni lábát, amitől játékosunk elvesztette egyensúlyát és ráesett a térdére, ami olyan szerencsétlenül alakult, hogy bekövetkeztek a szalagszakadások.

Augusztus 24-én Murka Benedek bal lábára gipszet helyeztek fel, hogy rögzítsék a térdében elszakadt elülső kereszt- és oldalszalagot.

Fiatal csatárunknak mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!