Megérkeztünk a törökországi edzőtáborba

2024-01-09 20:20
Labdarúgóink a következő másfél hétben Belekben készülnek a tavaszi folytatásra.

Egy pillanatra sincs megállás: csapatunk január 2-án, kedden teljes kerettel elkezdte a téli felkészülést a tavaszi idény kihívásaira. Az ilyenkor szokásos labor és kardiológiai vizsgálatokat követően a Fáy utcai Sportcentrumban dolgozott, majd 12 stábtaggal és 29 játékossal ma kora délután buszra szállt, és a Liszt Ferenc Repülőtérre érkezést követően Törökország felé vette az irányt. 

Az NB III Dél-Keleti csoportjában szereplő Vasas FC II. keretéből két tehetséges fiatal, Molnár Csaba és Puskás Zsombor, valamint új igazolásunk, Doktorics Áron is az együttessel tartott a január 20-ig tartó edzőtáborba. Berecz Zsombor azonban vádlisérülés miatt sajnos nem utazott el Belekbe, míg Szivacski Donát a szakmai stáb döntése értelmében tartalékcsapatunkban kezdi meg a felkészülést.

Labdarúgóink és stábunk közel két és fél órányi utazás után – török idő szerint 19:50-kor – szálltak le az antalyai repülőterén, innen ideiglenes csapatbusszal utaztak a beleki szálláshelyre. Együttesünk az érkezés után közös vacsorán vett részt, majd a játékosok elfoglalták a szobákat, míg a szakmai stáb az előttük álló napok programjairól egyeztetett.

A törökországi edzőtáborozás során a tréningek mellett a tervek szerint öt felkészülési mérkőzést játszunk – egyről még zajlanak az egyeztetések  neves élvonalbeli ellenfelek ellen: a kazah Elimaival, a koszovói Dritával, a bolgár Levszki Szófiával és az osztrák Altachhal is összecsapunk.