Jegyinformációk: Vasas - Soroksár

2019-04-13 09:35
A Vasas FC – Soroksár NB II-es találkozó április 14-én, vasárnap, 17:00- kor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket személyes adatok megadása nélkül is.

Internetes és a TEX irodákban történő jegyvásárláskor sem kell megadni az adatokat. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! A helyszínen nincs lehetőség újra nyomtatásra mivel ez már nem névre szóló jegy így nem lehet bizonyítani, hogy ténylegesen megvásárolta.

A mérkőzés napján, április 14- én vasárnap 15:30- kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak. Kapunyitás 15:30- kor lesz a szurkolók részére a Szusza Ferenc Stadionba.

Vendégszektorba is interneten és TEX irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 15:30- kor nyitnak a vendégpénztárak. A jegyek egységesen 500 Ft-os áron vásárolhatóak meg.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.