Jegyértékesítés: újabb kedvezményt vezettünk be

2023-06-29 18:38
Az Armatával történt egyeztetés után a tábor és a klub közösen bővíti a szurkolói bázist.

Ma délután klubunk az Armata képviselőivel találkozott, mely egyeztetés során több fontos témakör is érintve lett. A rendkívül hasznos és a jövőre nézve meghatározó beszélgetés első lépéseként - többek között - egy olyan megállapodás született, mely szurkolói kezdeményezéssel kapcsolatban klubunk azonnal partner volt. Közös célként fogalmaztuk meg, hogy a kapu mögötti C-szektorban bővítsük a szurkolói bázist, így elsősorban a fiatalabb generációnak nyújtunk segítséget a jegyértékesítésben bevezetett új kedvezménnyel.

Klubunk a 2023/24-es bajnoki évadban és kupasorozatban az Illovszky-stadion C-szektorába minden esetben ingyenes belépést biztosít a 14-18 év közötti fiatal szurkolóknak. A kedvezmény helyszíni jegyvásárlás során és fényképes igazolvány bemutatásával érvényesíthető, online jegyvásárlásra nincs lehetőség. Azon 14-18 év közötti drukkereink, akik a tavalyi szezonban bérlettel rendelkeztek, idén - tavalyi bérletük bemutatásával, kizárólag helyszíni vásárlással - ingyenesen válthatják meg a 2023/24-es szezonra szóló bérleteiket a C-szektorba.

14 éven aluli szurkolóink a korábbi hagyományoknak megfelelően szintén díjmentesen látogathatják a Vasas FC hazai mérkőzéseit, az ő belépőik megváltásához azonban továbbra is szükséges a felnőtt/nyugdíjas kíséret és a felnőtt/nyugdíjas jegy- vagy bérletvásárlás.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!