Helyzetjelentés a hiányzókról

2021-04-23 18:30
Sérülések, teszteredmények, betegségek - minden fontos részlet egy helyen.

Feczesin Róbert a tegnapi nap folyamán kórházba került. Játékosunk a csütörtök reggeli ébredést követően szédülésre és végtagzsibbadásra panaszkodott, átmeneti agyi keringési zavar gyanúja miatt azonnali hatállyal megkezdődött az orvosi kivizsgálása és kórházi ellátása.  Szeretnénk megnyugtatni a Vasas-család tagjait és minden szurkolót, hogy Robi jelenlegi állapota stabil, nem volt eszméletvesztése, teljesen tudatánál van, folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, mozgásában nem korlátozott, a kezelésekre jól reagál a szervezete, azonban a pontos orvosi diagnózis felállításához további és alapos vizsgálatokra van szükség. Amennyiben játékosunk állapota változik, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást fogunk nyújtani, addig a sajtótól és szurkolóinktól is türelmet és megértést kérünk.

A Vasas FC játékosai és stábtagjai a Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten vesznek részt. A PMFC elleni bajnoki találkozó előtt nem detektáltunk új esetet.

Jova Levente korábbi pozitív teszteredménye miatt otthonában gyógyul, Berecz Zsombor és Pekár László esetében a koronavírus-fertőzés utáni visszatérési protokoll folyamata zajlik, játékosainkra továbbra sem számíthat a szakmai stáb.

Pátkai Máté és Kilyén Szabolcs fertőzés utáni protokollja megfelelő ütemben befejeződött, játékosaink csatlakoztak a csapatedzésekhez.

Kleisz Márk tavalyi, hosszabb időszakot felölelő sérülését követően idén januárban újra megsérült, majd fertőzésen is átesett. Játékosunk a vírus után meggyógyult, jelenleg rehabilitációja zajlik.