Győzelem a Kazincbarcika ellen

2021-07-17 13:00
Hatodik felkészülési találkozónkon Viczián Ádám duplázott és Pekár László is betalált.

Vasas FC - Kolorcity Kazincbarcika SC 3-2 (1-2)
felkészülési mérkőzés
2021. július 17., szombat 11:00
Fáy utcai edzőpálya
2x45 perc

játékvezető: Zám László (asszisztensek: Grünwald Gábor és Pozsonyi Balázs)

Vasas FCUram - Bonifert (Terbe, 46.), Guzmics, Viczián, Kalmár - Hidi M, Farkas B. (Szilágyi Sz., 46.), Pátkai (C), Pekár - Birtalan, Rétyi (Szalai, 46.)
vezetőedző: Kuttor Attila

Kolorcity Kazincbarcika SC: Fila (Megyeri, 63.) - Székely, Ur (Szemere, 46.), Dvorschák, Süttő - Márton (Kálmán, 71.), Laczkó (Szabó, 76.), Nagy (Talabér, 71.), Schildkraut (Czár, 87.) - Kristófi (Kovács, 46.), Ádám (Vladul, 46.)
vezetőedző: Varga Attila

gólszerzők: Kristófi (16.), Süttő (18.), ill. Viczián (19., 49.), Pekár (60.)

Csapatunk hatodik nyári felkészülési találkozója a Fáy utcai edzőpályán, szurkolók előtt került megrendezésre. A kezdő összeállításra pillantva azonnal kiderült, hogy a Kazincbarcika elleni edzőmérkőzésen elsősorban a fiatalok és azok a játékosok jutottak szerephez, akik eddig kevesebb játékpercet kaptak. Kuttor Attila vezetőedző mai keretében helyet kapott a Vasas Kubala Akadémiáról Bonifert Máté, Farkas Botond, Szilágyi Szabolcs és Szalai József, de pályára lépett a kölcsönből visszatérő Rétyi Róbert és a próbajátékon nálunk futballozó Guzmics Richárd is. Viczián Ádám kisebb betegség miatt kihagyta a szerdai, Győr elleni meccset, a mai kezdő összeállításban azonban szerepelt a neve, sőt kétszer is betalált a KBSC kapujába.

Feczesin Róbert a héten csatlakozott a csapatedzésekhez, így játékosunk még nem szerepelt a mai keretben Litauszki Róbert és Kapornai Bertalan rehabilitációja is tart még, Csató Martin állapota stagnál, a játékos orvosi kezeléseket kap, ezért ők is a lelátóról tekintették meg a Vasas-Kazincbarcika összecsapást.

A találkozó eseményei percről percre ITT találhatóak.

Folytatás délután, 17 órától a DVSC elleni zárt kapus mérkőzéssel zárjuk a hetet Telkiben. Szurkolóinknak köszönjük, hogy ezúttal is kilátogattak a Fáy utcába és a helyszínről buzdították csapatunkat. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!