Girsik Attilával a keretben edzőtáborozott az U18-as válogatott

2024-03-08 12:32
Három napig készült Telkiben az U18-as korosztályos nemzeti csapat, amely a program zárásaként a Fehérvár FC II. ellen játszott zárt kapuk mögött.

Girsik Attila számára nincs megállás: fiatal játékosunk a napokban meghívást kapott az U18-as válogatott összetartására, melynek keretében a Fehérvár FC II. ellen zártkapus felkészülési mérkőzés szerepelt a programban.

A 2006-os születésű játékosokból álló kotrosztályos nemzeti csapat a hét első felében Telkiben edzőtáborozott. Mivel nem versenykorosztályról van szó, az edzőtáborok során a hosszabb távú felkészülésre helyezik a hangsúlyt, jelen esetben az októberi Eb-selejtezőkre készül az együttes.

Szélesi Zoltán szövetségi edző utoljára tartott edzéseket a korosztály játékosainak, ugyanis nemrégiben átvette az U21-es válogatott irányítását, ezért távozik az U18-as együttes éléről.

– Egy korosztályt leadni érzelmileg is nehéz, szezon közben pedig még inkább, hiszen az alapterv az volt, hogy az U19-es selejtezőkig én készítem fel a csapatot. Remek játékosok alkotják a keretet, bízom benne, hogy ősszel sikerül kivívniuk az elitkörbe való továbbjutást, nagyon fogok szurkolni a sikerükért – nyilatkozta Szélesi Zoltán szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

Fotó: mlsz.hu