Friss szurkolói információk

2023-07-10 16:21
Vasas-Budafok rajt, már 500 bérletnél tartunk, könyvdedikálás szerdán, nyilvános edzések, kerettel kapcsolatos változás.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy továbbra is zajlik a bérletértékesítés. A 2023/24-es szezonra az első héten 500 bérlet talált gazdára, a héten várhatóan gyarapodni fog ez az szám, hiszen több időpontban is nyitva lesz az Illovszky-stadion A2-es pénztára. Drukkereink ma és kedden délután 16-20 óra között tudnak bérletet vásárolni, szerdán pedig szintén mindkét felkészülési mérkőzés alatt (10-13 óráig és 16-20 óráig) nyitva lesz az A2-es pénztár. Aki nem tudná megváltani idei bérleteit, az sem marad le a jegyáraknál kedvezőbb lehetőségről, hiszen a Vasas Futball Club hazai bajnoki- és kupamérkőzésein minden esetben lesz bérletértékesítés.

Az MTVA-val történt egyeztetés után véglegessé vált, hogy a 2023/24-es Merkantil Bank Liga első fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC - Budafoki MTE összecsapást a televízió nem tűzte műsorra, így az időpont az előzetesen tervezett 2023. július 30., vasárnap marad 19 órás kezdéssel.

A július 12-én, szerdán 17 órakor kezdődő Gyirmót elleni felkészülési mérkőzésen szurkolóink számára az A-szektort nyitjuk meg, ahol Dunai Ede és meghívott vendégei már 16 órától fogadják azon drukkereket, akik a szerző a Várady Béla életéről szóló Szerelmem, Angyalföld című művét meg szeretnék vásárolni. A dedikálással egybekötött programon a klub korábbi labdarúgóival kötetlen beszélgetésre is lehetőség lesz a meccs egésze alatt.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ezen a héten is lesznek nyilvános edzések: első csapatunk ma délutáni tréningje 17 órakor kezdődik, második csapatunk 19 órakor rajtol, míg felnőtt együttesünk csütörtökön délelőtt 9-től (aznap csak egy programjuk lesz), a Vasas FC II. pedig 16:30-tól fog edzeni. Szeretettel várjuk drukkereinket!

Második csapatunk labdarúgója, Puska Péter ebben az idényben egy éves kölcsönszerződéssel a KFC Komárno együttesénél fog szerepelni.