Folytatjuk, amit elkezdtünk - videón a jókívánságok

2020-12-30 14:00
Az anyaegyesület az elmúlt hetekben tíz év végi interjút forgatott, köztük több olyan anyagot is, melyek szorosan kapcsolódnak a labdarúgáshoz - bemutatva ezzel klublegenda, sportoló vagy éppen szurkoló nézőpontját a mögöttünk hagyott esztendőről és a 2021-es tervekről, vágyakról.

Csapatunk támadója, Feczesin Róbert számára bőven tartogatott eseményeket a 2020-as esztendő, s hiába volt megpróbáltatásokkal teli a mögöttünk álló év, élete egyik legfontosabb időszaka idén kezdődött el: édesapa lett. Robi arról is beszél a videóban, hogy milyen érzés üres lelátók előtt futballozni, mennyire hiányoznak a csapatnak a szurkolók, hogyan zajlott az őszi szezon, az év végi tízmeccses veretlenségi sorozat alapján pedig határozottan bizakodva tekint a tavaszi folytatásra.

A feljutás kapcsán a Vasas legendája, a legidősebb magyar válogatott Raduly József üzenete is megjelenik a videók között. A Vasas 93 esztendős, örökös tiszteletbeli elnöke mesél az idei vírushelyzetről, a múlt pillanatairól, a teltházról és a 2021-es vágyakról is.

Ahogyan a két fenti videóban is láthattuk, hallhattuk, bizony szurkolóink számára sem volt könnyű ez az év. Egy igazi Vasas család, Pánti Tamás és két kisfia tolmácsolásában megismerhetünk egy emlékezetes békéscsabai túrát, a kötődést szeretett piros-kék klubjukhoz, de egy igazi vasasos névnapi meglepetésre is fény derül.