Elindult a Paks elleni kupameccs online jegyértékesítése

2023-02-24 13:07
A 2022-23-as MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Paksi FC otthonában lépünk pályára. Az online jegyértékesítés megkezdődött, az interneten vásárolt belépők ára kedvezőbb, így érdemes elővételben megváltani a jegyeket.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Magyar Kupa 6. fordulójában - 2023. március 1-jén, szerdán 20 órakor - megrendezésre kerülő Paksi FC - Vasas FC találkozóra az online jegyelővétel az alábbi linken megkezdődött.

A Paksi FC Stadion vendégpénztárai és a kapuk egyaránt két órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

A Paksi FC elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésre a felnőtt belépők ára online elővételben 1000, míg a diák és nyugdíjas belépők 600 forintba kerülnek. A találkozó napján - 2023. március 1-jén, szerdán - a helyszínen is lehet belépőt vásárolni, ebben az esetben a felnőtt jegyek 1400, a diák és nyugdíjas belépők 1000 forintos áron kaphatók.

A mérkőzés minősítése normál biztonsági besorolású, így személyes adatok és szurkolói kártya nem feltétele a jegyvásárlásnak.

12 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés látogatása, de regisztrációs jegyet a pénztárakban számukra is kötelező lesz váltani (illetve bemutatni a kedvezményre jogosító személyes, fényképes okmányt).