Elindult a MOL Fehérvár FC elleni online jegyértékesítés

2023-02-28 09:22
A 2022/23-as OTP Bank Liga 22. fordulójában - 2023. március 4-én, szombaton este 20:15-től - a MOL Fehérvár FC otthonában lépünk pályára.

Az online jegyértékesítés az alábbi linken megkezdődött, az interneten vásárolt belépők ára kedvezőbb, így érdemes elővételben megváltani a jegyeket.

A MOL Aréna Sóstó vendégpénztára és kapui egy órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt lehetséges.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a MOL Fehérvár FC csak egy vendégpénztárat biztosít, ezért javasoljuk, hogy drukkereink online elővételben vásárolják meg belépőiket!

A MOL Fehérvár FC elleni bajnoki mérkőzésre a felnőtt jegyek ára online elővételben 1700, míg a diák és nyugdíjas belépők 1150 forintba kerülnek. A találkozó napján - 2023. március 4-én, szombaton - a helyszínen szintén a fenti áron lehet belépőt vásárolni.

A mérkőzés minősítése normál biztonsági besorolású, így személyes adatok és klubkártya nem feltétele a jegyvásárlásnak.

14 éven aluliak számára ingyenes a meccs látogatása, de regisztrációs jegyet a pénztárakban számukra is kötelező lesz váltani (illetve bemutatni a kedvezményre jogosító személyes, fényképes okmányt).