Birtalan visszatérhet, Radost műteni kell

2019-11-02 19:45
Masszőrünk, Kubó Ádám és Dr. Lejkó Dezső csapatorvos beszélt honlapunknak sérültjeink állapotáról.

Dr. Lejkó Dezső csapatorvos arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Ivan Rados porcgyűrűsérüléssel küszködik, ami az utóbbi időben egyre kellemetlenebb panaszokkal járt, így elkerülhetetlen a műtét. Az atroszkópiás beavatkozásra előreláthatólag már a jövő héten sor kerül, a rehabilitáció időtartamának várható hossza pedig a műtét után lesz ismert.

Kubó Ádám masszőr elmondta, hogy Birtalan Botond a Gyirmót elleni mérkőzésen kapott egy rúgást a térdére, ezt követően pedig a többiektől külön készült és Pápán sem léphetett pályára, a napokban azonban már újra teljes értékű munkát végzett, így a Siófok ellen bevethető lesz. 

Király Botond sarokgyulladása még nem jött rendbe, ő továbbra is különmunkát végzett és folyamatosan kapja a kezeléseket, ezért ő nem áll Szanyó Károly vezetőedző rendelkezésére. Szilágyi Zoltán október 8-án sportsérvműtéten esett át, ami jól sikerült, panaszmentes, tart a rehabilitációja. Murka Benedek még május végén esett át sikeres térdműtéten, azóta folyamatosan javul az állapota, panaszmentes, visszatérése azonban még hónapokig eltarthat.