Ajándékozz Vasas-mezt karácsonyra!

2023-12-11 15:24
Klubunk 110 éves jubileumi meze nagy népszerűségnek örvend, melyhez szurkolóink online webshopunkon juthatnak hozzá.

Továbbra is zajlik csapatunk hivatalos hazai mezének értékesítése, azonban tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az egyedi feliratozás esetén, illetve a közelgő ünnepek miatt a kiszállítás határideje megnövekedhet. A karácsonyi időszak előtti megrendelések esetében a 2023. december 13. éjfélig leadott rendeléseket még az ünnepek előtt szállítják ki, az azt követő igényeket már csak 2024 januárjában dolgozzuk fel.

A mezhez kizárólag az erre a célra kialakított webshop felületén online megrendeléssel, bankkártyás fizetéssel és GLS futárszolgálattal történő kiszállítással lehet hozzájutni, személyes vásárlásra nincs lehetőség.

A webshop a www.vasasfcshop.hu oldalon érhető el, melyen a 110 éves egyedi mez mellett klubunk különböző szolgáltatásai is megtalálhatóak, melyek az ünnepek közeledtével nagyszerű karácsonyi ajándékként szolgálnak.

Méretek: A piros-kék csíkos mez felnőtt (XS-XXL) és gyermek (122-164) méretekben kapható (pontos mérettáblázat a shop "MEZRENDELÉS" menüjében).

Feliratozás: Az alapár minden esetben tartalmazza a Vasas Futball Club és szponzorainak mezén látható feliratozását, illetve a klub címerét és a "Vasas FC" feliratot. A mez hátoldala igény szerint név és szám megjelenítésével egyedire szabható (ebben az esetben a termék cseréjére nincs lehetőség).

Árak (az ár minden esetben tartalmazza az Áfát):
- Csapatmez - egyedi szám és egyedi felirat nélkül: 30.990 Ft (gyermek méretben: 25.990 Ft)
- Csapatmez - egyedi számmal és egyedi felirattal: 32.990 Ft (gyermek méretben: 27.990 Ft)

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy egyedi feliratozás esetén a kiszállítás határideje megnövekedhet.

Ügyfélszolgálat: +36-30-011-6330 (hétköznap 09:00-16:00)