A Somorja és a Gyirmót ellen is várjuk szurkolóinkat

2023-07-10 15:08
A belépés díjtalan lesz, délután pedig könyvdedikálás is szerepel a programban - minden részlet egy helyen a szerdai edzőmeccsekkel kapcsolatban.

Csapatunk 2023. július 12-én - szerdán - 11 órától a FC STK 1914 Samorin (Somorja) ellen a Fáy utcai Sportcentrumban, míg 17 órától a Gyirmót FC Győr együttese ellen lép pályára az Illovszky-stadionban.

Fáy utcai Sportcentrum/Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

A Fáy utcai Sportcentrum és az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában vagy a Hajdú utcai (hétköznap fizetős) külső parkolóban parkolhatnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a Somorja és a Gyirmót elleni találkozókra az ingyenes beléptetés - érkezési sorrendben - a mérkőzések előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 170 ülőhely áll rendelkezésre, nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak. A Gyirmót elleni mérkőzést hazai szurkolóink az A2-es szektorból tekinthetik meg, mely 500 fő befogadására alkalmas és a II-es kapun keresztül tudják megközelíteni, míg a vendégdrukkerek az A1-es szektorban foglalhatnak helyet.

- BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Az idei bérletértékesítés keretében szerdán a mérkőzésekre kilátogatva is lesz lehetőség a jövő évi belépők megvásárlására. Az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárai szerdán 10-13 óráig és 16-20 óráig várják a szurkolókat.

- BÜFÉ

A Somorja elleni felkészülési mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club edzőcsarnokában büfé fog üzemelni, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges, míg a Gyirmót elleni találkozón az A lelátóhoz tartozó büfé lesz nyitva. A helyszínen kizárólag készpénzzel lehet fizetni.

- KÖNYVVÁSÁRLÁSSAL EGYBEKÖTÖTT DEDIKÁLÁS

A július 12-én, szerdán 17 órakor kezdődő Gyirmót elleni felkészülési mérkőzésen szurkolóink számára az A-szektort nyitjuk meg, ahol Dunai Ede és meghívott vendégei már 16 órától fogadják azon drukkereket, akik a szerző a Várady Béla életéről szóló Szerelmem, Angyalföld című művét meg szeretnék vásárolni. A dedikálással egybekötött programon a klub korábbi labdarúgóival kötetlen beszélgetésre is lehetőség lesz a meccs egésze alatt.

- KÖZVETÍTÉS

A FC STK 1914 Samorin (Somorja) és a Gyirmót FC Győr elleni találkozókról - a Zlaté Moravce meccshez hasonlóan új felületen - online, részletes szöveges közvetítésekkel jelentkezünk. A tudósításokat ide kattintva érhetik el:

VASAS FC - FC STK 1914 SOMORJA

VASAS FC - GYIRMÓT FC GYŐR