Jónak lenni jó - a Vasas FC is csatlakozott!

2020-12-10 09:00
A "Jónak lenni jó!" az elmúlt nyolc évben már bizonyította, hogy képes az összefogás megteremtésére, a kezdeményezéshez pedig idén a Vasas Futball Club is csatlakozott egy, a csapat és a stáb által aláírt 2020/21-es Vasas-mez felajánlásával.

A közmédia egésznapos műsorfolyam keretében várja december 20-án a felajánlásokat a kilencedik "Jónak lenni jó!" elnevezésű jótékonysági kampányában, amellyel idén az autista gyermekeket és családjaikat szeretnék támogatni. A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet szakmai együttműködő partnere az Együtt az Autistákért Alapítvány, az idei kampánynak köszönhető támogatásokból pedig a tervek szerint éppen a XIII. kerületben nyílna számukra diagnosztikai és terápiás centrum. Az Autista Mintaház - Diagnosztikai és Terápiás Centrum fontos küldetése, hogy minden itt gondozott gyermek fejlődését személyre szabott terápiás eljárásokkal segítsék a lehető legjobb életminőség elérése érdekében.

A "Jónak lenni jó!" az elmúlt nyolc évben már bizonyította, hogy képes az összefogás megteremtésére, a kezdeményezéshez pedig idén a Vasas Futball Club is csatlakozott egy, a csapat és a stáb által aláírt 2020/21-es Vasas-mez felajánlásával. A felajánlott tárgyakat folyamatosan meg lehet vásárolni, a legértékesebbek közül néhányat december 20-án, élő adásban árverezésre bocsájtanak. Ezen a napon egy reggeltől estig tartó műsorfolyammal zárul a jótékonysági kampány, amelybe a közmédia szinte összes televíziós és rádiós csatornája bekapcsolódik. Bízunk benne, hogy felajánlásunkkal segíteni tudunk az autista gyerekek fejlesztését segítő központ létrehozásában.

Az MTVA a helyszínen készített interjút Nagy Miklós sporigazgatóval, a videós tartalom az M4Sport Sporthíradójának 732. adásában, a 19. percet követően - az alábbi linken - látható: https://mediaklikk.hu/video/sporthirado-732-resz/?fbclid=IwAR1pCsyILi_rvPfoLSm0pEc374zWGdWLr25RRJ_W0q05fGpd7FNwL17WgVo#