3-0-ra győztük le a MOL Fehérvár második csapatát

2022-01-15 12:30
Csapatunk idei harmadik felkészülési mérkőzésén is sikeresen hagyta el a pályát.

Vasas FC - MOL Fehérvár FC II. 3-0 (2-0)
felkészülési mérkőzés
2x30 perc
2022. január 15., szombat 11:30
Fáy utcai Sportcentrum, műfüves pálya
100 néző

játékvezető: Oláh Gábor (asszisztensek: Molnár Adrián és Porkoláb Ferenc)

VASAS FC: Jova - Hinora. (Iyinbor, 31.), Litauszki, Otigba, Szilágyi Z. - Sztojka, Berecz, Pátkai - Feczesin, Bobál, Radó 
vezetőedző: Kuttor Attila

MOL Fehérvár FC II.: Hajdu – Berekali, Balogh M., Mohl, Nádudvari – Elek, Horváth B., Dénes Cs., Singh – Kovács B, Tóth T.
vezetőedző: Szalai Tamás

gólszerzők: Pátkai (7.), Feczesin (17.), Radó (50.)


Csapatunk idei harmadik felkészülési mérkőzésén a MOL Fehérvár FC második együttesét fogadtuk a Fáy utcai Sportcentrum műfüves pályáján. Keretünkből a mai napon sérülés vagy betegség miatt többen is hiányoztak, így Kuttor Attila vezetőedző a Jova - Hinora, Litauszki, Otigba, Szilágyi Z. - Sztojka, Berecz, Pátkai - Bobál, Feczesin, Radó kezdő tizenegyet küldte pályára, míg a Fehérvárnál a Hajdu - Berekali, Balogh M., Mohl, Nádudvari - Elek, Horváth B., Dénes Cs., Singh – Kovács B., Tóth T. felállású csapattal indított. A hazai kispadon Molnár, Iyinbor és három U19-es akadémista - Puska Péter, Boros Zsombor és Faragó Bálint vártak bevetésre, ellenfelünk nem regisztrált cserejátékost a 60 percre. Játékosaink hagyományos piros-kék mezben, míg ellenfelünk tiszta fehér összeállításban lépett pályára, a találkozót a vendégek kezdték. 

A mérkőzésen nem kellett sokat várni az első gólig, a 7. percben Hajdu jött ki a kapujából 20 méterre, de Pátkai leszerelte és az üres kapuba passzolt (1-0). A 16. percben Hinora jobb oldali beadásába egy fehérvári játékos kézzel ért bele, a játékvezető azonnal a büntetőpontra mutatott, Feczesin pedig magabiztosan értékesített (2-0). 10 perccel később Feczesin bomberős lövését bravúrral hárította Hajdu, majd a kippattanóval Hinora próbálkozott, de Hajdu a kapu fölé tolta a labdát. A 30. percben Radó bal oldali beadására fejjel érkezett Feczesin, de a vendégek kapusa ezúttal is nagyott védett.

A második játékrész 43. percében Pátkai indította Sztojkát, aki jól fedezte a labdát és ballal a jobb felső sarokba célzott, de Hajdu ismét bravúrral hárított. A 49. percben Radót akasztotta Hajdu a tizenhatoson belül, ismét büntetőt ítélt a játékvezető, támadónk a jobb alsó sarokba lőtt (3-0). A találkozó eredménye az utolsó 10 percben már nem módosult, így a végeredmény magabiztos 3-0 lett.


A MOL Fehérvár FC elleni felkészülési mérkőzés részletes tudósítása az alábbi linken olvasható:  VASAS FC - MOL FEHÉRVÁR FC II.


Köszönjük, hogy drukkereink ezúttal is szeretett csapatuk mellett döntöttek, folytatás szombaton hazai pályán. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!