11 hiányzónk lesz a Dorog ellen

2020-11-22 11:30
Sérülések, újabb pozitív tesztek és a COVID-protokoll szerint elhúzódó visszatérés miatt számos játékosunkat nélkülözzük a mai mérkőzésen.

Keisz Márk korábban műtött térde a MOL Magyar Kupa Sényő-Carnifex elleni találkozóján megsérült. Márk kezelése folyamatos, rehabilitációja zajlik, gyógytornát végez, azonban állapota a várakozásokhoz képest lassabb ütemben javul.

Csató Martin korábban hasfalizom-húzódást szenvedett. Kezelése folyamatos, rehabilitációja zajlik.

Birtalan Botond combközelítő izma az FC Ajka elleni bajnoki mérkőzésen meghúzódott. Botond az elmúlt hetekben kezeléseken vett részt, de állapota ennek ellenére nem változott, a legújabb vizsgálatok pedig kezdődő sportsérvet diagnosztizáltak. Játékosunkra nagy valószínűséggel műtét vár, az őszi szezonban már biztosan nem lép pályára.

A Vasas FC játékosai és stábtagjai az előírásoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten esnek át. A Dorog elleni találkozó előtti vizsgálatok során nem detektáltunk új esetet, azonban múlt héten a korábbi 5 eset mellé újabb 4 játékos/stábtag tesztje zárult pozitív eredménnyel. Klubunk a hatályban lévő szabályozásoknak megfelelően azonnal elkülönítette az érintetett labdarúgókat. Az új fertőzéseken kívül sajnálatos, hogy a korábban azonosított pozitív esetek a hosszadalmas visszatérési protokoll folyamata következtében továbbra is hátráltatják együttesünket.
A negatív eredménnyel rendelkező kerettagok számára ma 13 órától a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban változatlanul Dorogi FC - Vasas FC bajnoki mérkőzés a program.