Vereség Pakson

2016-02-27 17:29
3-0-s vereséget szenvedtünk a Paks otthonában. A fordulópontot a 45. percben született gól jelentette.

A mérkőzés első 10-15 percében kiegyenlített játék folyt, egy-egy távoli lövést láthattunk mindkét oldalon. Ezt követően a Paks kissé átvette az irányítást, nyomás alá helyezték a kapunkat, de magabiztosan kivédekeztük ezt az időszakot. A félidő felénél Ádám Martinnak volt két kisebb lehetősége, a hazaiak kapusa Molnár viszont résen volt. A félidő második fele viszont teljes mértékben helyzet, lehetőség nélkül zajlott, majd az utolsó pillanatokban jött a hidegzuhany: a 45. percben egy mondhatni ajándék szabadrúgást követően a labda kipattant a védőkről, majd érkezett Lenzsér és nem hibázott (1-0) - ezzel a góllal zárult az első játékrész.

A második félidő csendesen kezdődött, helyzeteket egyik oldalon sem láthattunk. Majd az 58. percben szinte a semmiből szerezte meg a második találatát a Paks: Bartha kapott egy jó labdát a baloldalon, a tizenhatoson belül tolt rajta kettőt, majd belőtte a hosszú sarokba (2-0). Ezt követően ismét eseménytelenné vált az összecsapás, igazán egyik csapat sem tudott nagy helyzeteket kialakítani. Ádámnak és a cserekét beálló Nováknak volt egy-egy lövése, amik elkerülték a hazai kaput. A 76. percben aztán ismét előre tört a helyzeteit ezen a napon tökéletesen értékesítő Paks: Szabó lódult meg a bal szélen, az alapvonalról beadta, majd Kulcsár érkezett és 5 méterről lőtt a rövidbe (3-0).

Az utolsó negyedóra már helyzet nélkül zajlott le, a 92. percben még Korcsmár fejelt 14 méterről, de a gólvonal előtt kifejelték a védők, így 3-0-s végeredménnyel zárult a mérkőzés.