Végső nyugalomra helyezték Müller Sándort

2024-04-12 16:00
Ma délután búcsút vettünk egykori legendás játékosunktól.

2024. április 3-án, 76. életévében elhunyt klubunk korábbi, 17-szeres magyar válogatott játékosa, Müller Sándor. Egykori legendánk búcsúztatására ma délután az Óbudai Temetőben került sor. A szertartáson jelen volt a Vasas-család képviseletében Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke, valamint Nagy Miklós, a Vasas Futball Club sportigazgatója.

Az eseményen tiszteletét tette a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Berzi Sándor alelnök, Dunai Antal olimpiai bajnok és európai ezüstcipős labdarúgó.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője nyitotta meg a búcsúztatót, valamint beszédet mondott Eperjes Károly, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a család barátja, Hegyi Iván, valamint Müller Bianka verssel búcsúzott elhunyt édesapjától.

A helyszínen búcsúzott Gellei Imre korábbi szövetségi kapitány, több régi legenda és egykori csapattárs, többek között Birinyi István, Dr. Puskás Lajos, Izsó Ignác, Komjáti András, Kiss László és Tóth Bálint, valamint Nemcsák Károly színművész is lerótta kegyeletét.

Müller Sándor emlékét megőrizzük, nyugodjék békében!