Vasas FC II.: Vasárnap a Sényő vendégei leszünk

2022-11-11 16:33
Második csapatunk számára még négy bajnoki mérkőzés van hátra az NB III 2022-23-as őszi idényéből: együttesünk november 13-án, vasárnap délután 13 órás kezdettel a Sényő-Carnifex FC otthonában lép pályára.

Hétvégi ellenfelünk 1946-os alapítását követően a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. és II. osztály között szerepelt. Az 1990-es évek közepén a megyei első osztály küzdelmeit megnyerve előbb feljutottak az NB III-ba, majd az NB II-be. A másodosztályban már nem sikerült megragadniuk, így búcsúzni kényszerültek. A sényői klub újkori történelmét tekintve a 2017-18-as szezonban - 83 ponttal - megnyerték a Szabolcs-Szatmár Bereg-megyei pontvadászatot, így ismét feljutottak az NB III-ba, ahol már az ötödik szezonjukat töltik. A legutóbbi, 2021-22-es kiírásban a 7., azt megelőzően a 8. helyen végeztek.

A harmadik vonal idei pontvadászatában a 16. forduló után a szabolcsiak a 20 csapatos bajnokságban a 18. helyen állnak 15 ponttal - 4 győzelem, 3 döntetlen és 9 vereség a mérlegük. Legutóbbi találkozójukon a Szondi - Bodó, Klepács, Márton, Kapcina K., Jócsák (Fabu), Farkas (Toldi), Matyi (Sztankó), Schmidt, Barta (Vámos), Kapacina V. összeállítású csapat 5-2-re kikapott a DVSC II. vendégeként.

A Sényő-Carnifex FC együttesét az Imrő László-Fiumei Viktor edzőpáros irányítja.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Sényő-Carnifex FC Sporttelep: 4533 Sényő, Kossuth út 33.

 

A Sényő-Carnifex FC Sporttelep az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - közel két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel kétszeres menetidőre kell számítani.

Vendégszurkolóink az József Attila utcai bejárat felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a vendégszektor mögött található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Sényő-Carnifex FC elleni bajnoki mérkőzésre a jegyvásárlás a mérkőzés napján - 2022. november 13-án, vasárnap - személyesen lehetséges a létesítmény jegypénztárában. A belépők egységesen 800 forintba kerülnek, 14 éven aluliak számára a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A meccs napján a helyszínen a jegypénztárak és a kapuk egyaránt egy órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol csak készpénzzel lehet fizetni!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Sényő-Carnifex FC elleni bajnoki mérkőzésünket a Vasas FC hivatalos weboldalán szöveges formában közvetíti, a meccs után pedig összefoglaló cikkel jelentkezünk. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!