Vasas FC II.: a Kecskemét II. a következő ellenfelünk

2024-04-05 09:40
Az NB III Dél-Keleti csoportjának 13. helyezettje érkezik hozzánk a 23. fordulóban, a találkozó vasárnap 11 órakor kezdődik a Fáy utcai Sportcentrumban.

A kecskeméti klubot 1911-ben alapították Kecskeméti Testedző Egyesület néven, az elmúlt évtizedekben azonban több névváltozáson esett át. A KTE a 2008/09-es idényben szerepelt először a legmagasabb osztályban, majd 2011-ben az akkori vezetőedző, Tomiszlav Szivics irányításával megnyerte a Magyar Kupát. Nyolc évvel ezelőtt licenchiány miatt visszasorolták a csapatot a megyei első osztályba, ahonnan a 2022/23-as szezonra jutott vissza az élvonalba.

A Kecskeméti TE 1911 II. az előző, 2022/23-as kiírásban az NB III. Közép csoportjában szerepelt, ahol 35 megszerzett ponttal a 15. helyen végzett a húszcsapatos mezőnyben. Ellenfelünk ebben a szezonban is a bennmaradásért küzd, jelenleg 21 ponttal, a kiesést jelentő 13. helyen áll, de csupán egy pont választja el a harmadosztályú tagság meghosszabbítását jelentő pozíciótól. Az együttes vezetőedzője 2023 január óta Virágh Ferenc.

Ősszel gólnélküli döntetlent játszottunk riválisunkkal, azon a találkozón a második félidőben több ziccert is kihagytunk, a helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna. A tavaszi szezont két vereséggel kezdték a kecskemétiek, akik utána viszont elkapták a ritmust, az elmúlt három fordulóban nem szenvedtek vereséget: hazai pályán 1–1-es döntetlent értek el a listavezető Békéscsaba ellen, 1–0-ra nyertek Szegeden, az előző körben pedig Kecskeméten ütötték ki 4–1-re a Körösladányt.

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai sportcentrum – füves pálya: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés hazai szurkolóknak kizárólag a Hajdú utca felőli gyalogos kapun, vendég drukkereknek a Fáy utcai sétány irányából)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van, de a Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

A gépkocsival érkezők számára a sportcentrum parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

 BELÉPÉS ÉS KAPUNYITÁS

A Kecskeméti TE 1911 II. elleni találkozóra ingyenes a belépés, kapunyitás a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 180 ülőhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak.

 BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club főépületében büfé üzemel, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

 KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Kecskeméti 1911 II. ellen vasárnap 11 órakor kezdődő bajnoki mérkőzésünket a 24liveblog.com felületén szöveges formában közvetítjük az alábbi linken: VASAS FC II. – KECSKEMÉTI TE 1911 II.

Fotó: kecskemetite.hu