Szép végjátékra számítunk

2013-05-24 00:00
A Debreceni VSC második csapatát fogadjuk szombaton az Illovszky Rudolf stadionban.

Egy nehéz sorozat után, a Debrecen második csapatát fogadjuk a Fáy utcában. A Loki első csapatával szemben is felvettük a kesztyűt, s bár nem jártunk sikerrel a Magyar Kupa elődöntőben, szép játékot mutattunk be Angyalföldön, majd a hajdúságban is.

Nézzük, hogy szerepelt a DVSC-TEVA II az őszi szezonban: Míg a Vasas 20 pontot szerzett otthon, addig a debreceniek csupán 12-t, amiből hármat sajnos csapatunktól szereztek. Három gólos vereséget szenvedtünk ugyanis novemberben. Összesen 16 pontot gyűjtött be a Loki az ősszel. A tavaszi szezon sem kedvezett túlzottan a nekik. Hat mérkőzésből egyet tudtak megnyerni, s csak egyet sikerült kihozniuk döntetlenre (A Vasas utolsó ellenfelét, a Honvéd második csapatát verték meg). Idegenben valamivel sikeresebbek voltak, két mérkőzést nyertek, illetve egyet ikszeltek a hétből.

Sajnos az álmaink a 2012-2013-as idényben nem váltak valóra, de a csapatunk készen áll egy szép végjátékra. Reméljük a szurkolóink holnap 18 órakor kilátogatnak az Illovszky stadionba, ugyanis a nehéz időkben nagy szükség van arra, hogy támogassák a csapatot.