Sikeres műtét, biztató prognózis

2013-04-10 00:00
Harisszal, Bastival és Dr.Lejkó Dezsővel beszélgettünk.

Haris Mehmedagic kezén félsin van. Az pozitív, hogy nem törött el a könyöke, viszont minden bizonnyal porc- vagy szalagsérülést, esetleg szakadást szenvedett. Vélhetően a hétfői ultrahangos vizsgálat után már fel lehet majd állítani a pontos diagnózist. Bastian Hohmenn kulcscsontja viszont sajnos szilánkosra tört. A műtét maga másfél óráig tartott, aminek során hat csavarra, egy lemezzel és egy dróttal rögzítette Dr. Lejkó Deső, a csapat orvosa a letört csontdarabokat.

Korábban írtuk:

A Vasas Média stábja elkísérte Bastian Hohmannt a kórházba, ahol már kapott fájdalomcsillapítót, rögzítették a kezét, és jegelték. Sajnos enni már nem volt lehetősége, inni is csak éjfélig ihatott, ugyanis holnap korán reggel Dr. Lejkó Dezső, a csapatunk orvosa fogja megműteni. Basti nem kicsit tört össze, és ezt jelen esetben nem csak a csontjára értjük. Elmondta, hogy a fizikai fájdalom is borzasztó volt, de amikor hallotta, hogy reccsen a válla, akkor tudta, hogy számára véget ért a szezon. Arról is beszámolt, hogy nagyon kellett a három pont, nagyon igyekezett, és kényszerpihenő lett a vége.

Harisról valamivel jobb híreket kaptunk. Neki nm törött el a könyöke, a válla is csak meghúzódott. Holnap ultrahangos vizsgálattal fogják megvizsgálni a sérült könyököt, talán nem akkora a baj, mint amiről az első jelentések szóltak.

Természetesen örülönk a három pontnak, hiszen nagy szükségünk volt rá, de ma a szerence csillaga nekünk kedvezett. Íme a gól:

Összefoglalónkat, illetve a mérkőzés után készített interjúinkat a későbbiek folyamán tekinthetik meg.