Oenning: Az őszi teljesítményre büszke vagyok

2016-12-10 18:12
Vezetőedzőnk így értékelte a paksi mérkőzést a lefújás után.

Michael Oenning:
-  Ezt a mérkőzést gyorsan ki lehet elemezni. Mi kihagytuk a helyzeteinket, a Paks talált egy gólt, így megnyerte a találkozót. Azonban ha részletesebben elemezzük a meccset, azt kell mondanom, hogy próbáltuk játszani a játékunkat, ám ilyen rossz talajú pályán még nem játszottunk, mert 10 perc után olyan volt a pálya, mintha holdról készült felvételt láttam volna. Sajnos nem tudtuk a helyzeteinket értékesíteni, és a játékvezető kezéből is úgy tűnt, mintha kicsúszott volna a meccs irányítása a második félidőre. 

Összességében büszke vagyok a csapatom őszi teljesítményére. Most sem azt vizsgálom, hogy a 34 megszerzett pontunk mellett mennyi a mi vagy két hasonló pontszámmal álló vetélytársunk gólkülönbsége. Egy biztos: úgy zártuk a 19. fordulót, hogy nincs olyan csapat az nb1-ben, amelynek több pontja van. Most következik nagyjából 3 hét szünet, ami alatt megpróbáljuk kipihenni magunkat, majd egy jó felkészülés után igyekszünk folytatni sikeres őszi szereplésünket tavasszal.

Arra fel szeretném hívni a figyelmet, hogy kicsit korai még elvárni ettől, vagy bármely más magyar csapattól is, hogy sorozatban 10 meccset megnyerjen. E tekintetben a fejlődésünk kezdeti fázisában vagyunk, de meggyőződésem, hogy jó úton haladunk.